The Ordinary. Niacinamide 10% + Zinc 1%

Aqua (Water) – Vann (aqua) brukes først og fremst som et løsemiddel i kosmetikk og personlig pleieprodukter for å hjelpe med å løse opp ingredienser i preparater. Det danner også emulsjoner der olje- og vannkomponentene i produktet kombineres for å danne kremer og kremer. Til slutt hjelper det å hydratere huden.

Niacinamide – vitamin B3 mer utfyllende i blogg innlegget

Pentylene Glycol – er syntetisk fuktighetsmiddel som brukes i kosmetikk og skjønnhetsprodukter som også sekundært brukes som et løsemiddel og konserveringsmiddel. Det er både vann og oljeoppløselig og kan ha fuktbindende og antimikrobielle egenskaper

Zinc PCA – En syntetisk hudkonditionerende ingrediens avledet fra sink. Forskning har vist at den har anti-aldringsfordeler på grunn av sin evne til å hindre ødeleggende enzymer i huden som kan skade overflaten og føre til en aldrende, rynket utseende.

Dimethyl Isosorbide – er en klar, slett oljeaktig væske som fungerer som et løsningsmiddel og kan være plantebasert eller syntetisk. Det brukes også til å redusere tykkelsen på produkter, for eksempel å holde en væske i sin flytende form i stedet for å la den vende seg tilbake til en lotion (en tykkere emulsjon). En annen funksjon denne ingrediensen har, er å tillate kontrollert, vedvarende levering av viktige ingredienser som antioksidanter, slik at de i teorien kan gi sterkere fordeler.

Tamarindus Indica Seed Gum – er et polysakkarid som fukter og glatter huden. I følge produsentinfo forbedrer det også hudens elastisitet og etterlater en ekstremt hyggelig fløyelsaktig følelse på huden.

Xanthan gum – brukes som fortykningsmiddel og stabilisator for å forhindre at produkter skiller seg ut i kosmetikk og mat. Det skaper en gel-lignende struktur og brukes også som et bærermiddel. Det gir mulighet for en jevn, jevn anvendelse når den brukes kosmetisk.

Isoceteth-20 – solubiliseringsmiddel, emulgerende middel og overflateaktivt middel

Ethoxydiglycol – er et løsningsmiddel av kosmetisk kvalitet som brukes i forskjellige hud- og hårpleieprodukter for å løse opp ingredienser, øke virkningen av aktive ingredienser og redusere viskositeten til formuleringene.

Phenoxyethanol – er et mye brukt syntetisk konserveringsmiddel som har global godkjenning for bruk i alle kosmetiske produkter i konsentrasjoner opptil 1%. Det brukes ofte i enda lavere mengder, for eksempel når det kombineres med andre ingredienser som etylheksylglyserin. I dette tilfellet kan lavere mengder fenoksyetanol, (som det heter på norsk) være like effektive som den maksimalt godkjente mengden.

Chlorphenesin – Type alkohol brukt som konserveringsmiddel i kosmetikk.