Send meg din hudpleierutine

Har du lyst til å dele din hudpleierutine med meg og leserne? Hvis du vil dele hudpleien din så send meg bilde av produktene og en forklaring på hvordan du legger opp din rutine, så skal jeg lage ett innlegg om hva jeg synes som jeg deler på bloggen og min Instagram konto 🤍

Så, det jeg trenger er:

🤍 Din hudtype, husk å legge til om du er sensitiv eller ikke

🤍 Dine hudproblemer hvis du har noen

🤍 Bilde av produktene

🤍 Forklaring på din rutine

🤍 Fortell meg om du vil være anonym, eller om du vil dele ditt navn, eller Instagram konto, eller ett fiktivt navn

🤍 Fortell meg også om du er fornøyd med produktene dine, eller om du er på utkikk etter feks noe billigere eller kanskje bare vil prøve noe nytt

Jeg sender selvfølgelig innlegget til deg først for godkjenning 🤍

Dette er selvfølgelig bare for gøy, jeg er ingen ekspert, hudlege eller hudpleier og det vil jeg aldri påstå heller. Bare for moro og informasjon 🤍🤍🤍 fra en entusiast til en annen 🤍🤍🤍 morsomt å se hva andre gjør og bruker

Eller har du ett produkt som har reddet huden din, eller bare ett supert tips som du synes at andre burde vite om. Send det til meg da vel.

Vil du ikke at noe skal deles, så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å sende meg din rutine allikevel, mange spør allerede og alle får svar uansett, men håper noen også har lyst til å dele 🤍

Send meg en mail på hudpleiefruen@gmail.com