Om

Er du som meg og aldri har tenkt på hva du faktisk smører deg inn med? Da er dette rette plassen for mer informasjon.

40 år gammel frue som funderer over huspleieverdens enorme utvalg. Deler med deg tips, nye produkter som jeg har prøvd ut. Virkestoffer i hudpleie som er testet ut og som vi i dag vet at fungerer, har jeg lyst til å dele med dere. Ingen ekspert, mer en entusiast.

Prøver å opplyse dere de ingrediensene jeg synes er bra og hvilken jeg synes er dårlige i ett produkt, fra en forbruker til en annen. Men til siste slutt så er dette bare min mening.

Har du ett produkt jeg ikke liker men det funker for deg, så er jo det supert, så det er ikke meningen at du da kan kaste det, eller slutte å bruke det ☺️

(Disclaimer) jeg er ingen hudlege eller hudpleier, bare nysgjerrig på alle slags typer som finnes det ute og kunnskap om hva som funker best. Alle har forskjellig hud og forskjellig toleransegrense for ingredienser i hudpleie. Det som passer for meg behøver ikke nødvendigvis passe for deg.

Husk at du alltid bør høre ved din hudlege eller hudpleier før du setter i gang behandling av hudsykdommer. Jeg er ikke helsepersonell, bare deler mine erfaringer og tips på relativt «små» problemer jeg har. Prøv bestandig nye produkter på ett lite område først, og ved minste ubehag eller irritasjon må du avslutte og skylle vekk produktet. Er du under 18 skal du aldri behandle med noe produkt uten at en voksen eller helsepersonell veileder deg.

Kilder jeg bruker ofte:

https://www.paulaschoice.com

https://www.truthinaging.com

https://cosmetics.specialchem.com

https://www.wikipedia.org

På disse sidene kan du finne mye hvis du lurer på hva ditt produkt inneholder 😃

Følg meg gjerne på facebook 🤍

https://www.facebook.com/hudpleiefruen/

Og på tik tok 😂

https://vm.tiktok.com/TbRpV8/