Klairs gentle black deep cleaning oil

Caprylic/Capric Triglyceride – Avledet fra kokosnøttolje og glyserin, er det ansett som en utmerket mykgjørende og hudpåfyllende ingrediens. Det er inkludert i kosmetikk på grunn av blandingen av fettsyrer som huden kan bruke for å fylle overflaten og motstå fuktighetstap. Caprylic / capric triglyceride kan også fungere som et fortykningsmiddel, men hovedjobben er å fukte og fylle på huden. Denne ingrediensen er verdifull for huden ved at den blir ansett som skånsom.

Cetyl Ethylhexanoate – Oljelignende væske som fungerer som et mykgjørende middel for å forsvare huden mot fuktighetstap. Tilfører også en elegant glippe til kremer og kremer.

Isononyl Isononanoate – Syntetisk ester som fungerer som et mykgjørende, mykgjørende middel. Forekommer naturlig i kakaoolje og lavendelolje.

PEG-7 Glyceryl Cocoate – Surfaktant som avfetter og emulgerer oljer og fett og suspenderer jord, slik at de kan vaskes bort. Surfaktanter brukes i de fleste former for rensemidler, og mange regnes som skånsomme og effektive for de fleste hudtyper.

Isopropyl Myristate – Teksturforsterker og mykgjørende middel som brukt i kosmetikk. Det er også forskning som viser at det kan bidra til å forbedre absorpsjonen av ingredienser i en kosmetisk formel.

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil – Mykgjørende, ikke-velduftende olje (teknisk sett en flerumettet voks) ekstrahert fra frøene til en flerårig busk. Jojobaolje har vist seg å forbedre hudens gjenopprettende egenskaper.

Glycine Soja (Soybean) Oil – Mykgjørende olje som ligner alle ikke-duftende planteoljer når det gjelder fordelene for huden.

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil – En ikke-velduftende planteolje som er en god kilde til enumettet og flerumettet fett sammen med E-vitamin og lignaner (spesielt en som kalles sesamin), antioksidantplanteforbindelser som har en bemerkelsesverdig beroligende effekt på huden. Som med alle ikke-duftende oljer, har sesam fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper og kan bidra til å forhindre vanntap fra hudens øverste lag. Sesamolje er en naturlig kilde til omega-6 fettsyrer, og dens fettsyreprofil er med på å sikre en sunn hudbarriere ved å komplementere hudens naturlige tilførsel av ceramider og lipider.

Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil Tocopheryl Acetate – Fettsyre brukt i kosmetikk som en mykgjørende og antioksidant.

PEG-20 Glyceryl Triisostearate – PEG er et forkortelse for polyetylenglykol, en utrolig allsidig ingrediens i hudpleieprodukter på grunn av de mange bruksområdene den har og dens brede kompatibilitet med forskjellige typer ingredienser. PEG blandes ofte med en rekke fuktighetsgivende fuktighetsmidler, gunstige fettsyrer og rensemidler. I disse forskjellige kombinasjonene kan en PEG brukes i milde rengjøringsmidler, elegante fuktighetskrem, solkremer og unike behandlingsprodukter.

Polysorbate 20 -ingrediensen hjelper andre ingredienser til å oppløses i et løsningsmiddel der de normalt ikke ville oppløst. De er også med på å danne emulsjoner ved å redusere overflatespenningen til stoffene som skal emulgeres.

Fragrance – parfyme, regner med at vi her er på 1% grensen da det ikke lukter noe spesielt av denne.

Butyrospermum Parkii (Shea Butter) – Sheasmør har ikke bare en rik tekstur; det er også en rik kilde av antioksidanter, inkludert quercetin, epicatechin gallate, gallocatechin, epigallocatechin, samt hudpåfyllende fettsyrer (stearinsyre og linolsyre). Det er en fantastisk ingrediens å se i produkter designet for å forbedre tørr hud.

Carapa Guaianensis Seed Oil – Extracted from the Brazilian mahogany tree; it has skin soothing properties.

Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil – Ekstrakt avledet fra frøet til dette røde bæret; oljen (som ikke er rød) har kraftig antioksidantevne, fordi den er en rik kilde til polyfenoler, så vel som hudopprettholdende fordeler.