Jeg vil være med å teste produkter!

Jeg gjør dette fordi ikke alt passer min hudtype og utfordringer, og kanskje vi til og med har lik hudtype og vi kan fremdeles ha ulike meninger. Hudpleie er veldig individuelt og jo flere som kan være med å si sin mening jo bedre informert blir vi som forbrukere. Dette har jo også med troverdighet å gjøre. Og jeg ønsker å være troverdig som blogger, og ved å gi flere en mulighet til å si sin mening så håper jeg at det bidrar til dette.

Vil du være med å teste sammen med meg, send meg en mail på testfruen@gmail.com

Jeg trekker ut en av dere som sender meg mail til å være med, en gang i måneden.

Oppgi alder, hudtype, hudutfordringer. Ikke noe krav om at du skal ha problemer med noe altså 😃 viktig å presisere om du har noen allergier eller er sensitiv på noen måte.

Eneste kravet jeg har er at du sender meg noen ord on hva du synes om produktet for din hudtype i løpet av en frist vi avtaler.

Du kan gjerne være anonym, men det hadde vært hyggelig om du hadde villet delt fornavnet ditt i innlegget 😃

send meg en mail på: testfruen@gmail.com

For den som måtte lure så er dette gratis ja. Jeg plukker ut en leser som har sendt en mail til testfruen@gmail.com en gang i måneden og sender den personen produktet i posten. Alt jeg som sagt ber om er en tilbakemelding på hva du synes. Jeg kan desverre ikke sende ut til alle. Men sender du en mail så vil du være med i trekningen hver gang jeg trekker.