Ingredienser Oat face Cream

Aqua – Vann (aqua) brukes først og fremst som et løsemiddel i kosmetikk og personlig pleieprodukter for å hjelpe med å løse opp ingredienser i preparater. Det danner også emulsjoner der olje- og vannkomponentene i produktet kombineres for å danne kremer og kremer. Til slutt hjelper det å hydratere huden.

Canola Oil – Hud beroligende, Hudpåfylling, planteekstrakter. Plante lipid som har gjenopprettende og beroligende egenskaper.

Caprylic/Capric Triglyceride – Avledet fra kokosnøttolje og glyserin, er det ansett som en utmerket mykgjørende og hudpåfyllende ingrediens. Det er inkludert i kosmetikk på grunn av blandingen av fettsyrer som huden kan bruke for å fylle overflaten og motstå fuktighetstap. Caprylic / capric triglyceride kan også fungere som et fortykningsmiddel, men hovedjobben er å fukte og fylle på huden. Denne ingrediensens verdi for huden blir større ved at den blir ansett som skånsom.

Theobroma Cacao Seed Butter – Olje utvunnet fra kakaobønner, brukt som et mykgjørende middel og med lignende egenskaper som andre ikke-duftende planteoljer. Kakaosmør er en rik kilde til antioksidant polyfenoler.

Glycerin – Glyserin er en naturlig komponent i sunn hud. Det er også kjent som glyserin og glyserol, sistnevnte er det begrepet som oftest sees i studier om denne ingrediensen. Enten avledet fra vegetabilske eller animalske kilder, eller laget syntetisk, glyserin er hygroskopisk. Det det betyr er at glyserin kan trekke fuktighet fra luften rundt oss og bidra til å holde fuktigheten i huden.

Cetearyl Alcohol – Fettalkohol som er en blanding av milde cetyl- og stearylalkoholer. Den brukes som et mykgjørende middel, teksturforsterker, skumstabilisator og bæremiddel for andre ingredienser. Kan avledes naturlig, som i kokosnøtt fet alkohol, eller lages syntetisk. Det er nesten alltid kombinert med ingredienser med lignende følelser for å skape et produkts konsistens og påvirke gliden når det påføres huden.

Cetearyl Olivate – En fet, noe voksaktig ester av cetearylalkohol og fettsyrene fra olivenolje. Cetearylolivat kan være avledet fra dyr, syntetisk eller avledet fra planter Den fungerer som emulgator og glidemiddel eller teksturforsterker.

Sorbitan Olivate – blanding av fettsyrene fra olivenolje pluss et dehydrert sukker kjent som sorbitol. Sorbitanolivat kan være syntetisk eller planteavledet. Den fungerer som emulgator og mildt rensemiddel. Sorbitan-avledede ingredienser anses som trygge for bruk på huden.

Avena Sativa Kernal Oil – Havre kan gjøre gode ting for huden din, spesielt hvis den er tørr, kløende eller utsatt for utslett eller eksem. Naturlig ingrediens som har beroligende egenskaper på huden.

Glyceryl Stearate – Fortykningsmidler / emulgatorer, rengjøringsmidler, bløtgjøringsmidler. En blanding av deler av glyserin og stearinsyre brukt som et mykgjørende middel, overflateaktivt middel og emulgator. Kan være avledet av dyr eller syntetisk.

Shea Butter Ethyl Esters – denne planten lipider (fett), ekstrahert fra karittreet, brukes som et mykgjørende middel i kosmetikk og har jevnende egenskaper for tørr hud. Sheasmør har ikke bare en rik tekstur; det er også en rik kilde av antioksidanter, inkludert quercetin, epicatechin gallate, gallocatechin, epigallocatechin, samt hudpåfyllende fettsyrer (stearinsyre og linolsyre). Det er en fantastisk ingrediens å se i produkter designet for å forbedre tørr hud.

Sodium PCA – Naturlig bestanddel av huden, PCA (pyrrolidon-karboksylsyre) er også et veldig godt fuktighetsmiddel. Sodium PCA fungerer også som en hudpåfyllende ingrediens.

Chondrus Crispus – Chondrus Crispus er et hudkonditioneringsmiddel og er nyttig for å kontrollere viskositeten i et totalprodukt. På grunn av at det er et tangekstrakt er det full av vitaminer og mineraler som er viktige for å opprettholde sunn hud. Den kanskje mest interessante egenskapen til Chondrus Crispus er dens evne til å beskytte mot UV-stråler. Gjør det spesielt nyttig i utviklingen av solskjerm.

Sodium Benzonate – Konserveringsmidler

Salt av benzosyre brukt som konserveringsmiddel i både kosmetikk og matprodukter.

Parfum – Duft i hudpleieprodukter har et dårlig rykte. Det virker som om mange forbrukere forbinder duft i hudpleieprodukter som en hovedårsak til å utløse irritasjon og rødhet i huden. Duft i hudpleieprodukter har angivelig forårsaket allergireaksjon, spesielt for mennesker med tørr hud eller sensitiv hud.

Potassium Sorbate – Konserveringsmidler. Brukes som konserveringsmiddel, brukes nesten alltid i forbindelse med andre konserveringsmidler.

Lactic Acid – melkesyre bidrar til å holde huden fuktig og føles mindre tørr. Når du bruker melkesyre regelmessig, kan det også forbedre aldringstegn. Det stimulerer kollagenfornyelse og kan feste huden din. Hyperpigmentering (solflekker eller aldersflekker) blekner og fine linjer og rynker mykner og glattes ut.

Algae Extract – Alger er veldig enkle, klorofyllholdige organismer i en familie som inkluderer mer enn 20 000 forskjellige kjente arter. I kosmetikk fungerer alger som fortykningsmidler, vannbindende midler og antioksidanter.

Laminaria Ochroleuca Extract – Hud beroligende, planteekstrakter. Det latinske navnet på en art av tang, også kjent som brun tang. Anvendt topisk hjelper det med å berolige og har, som alle former for tang, en viss mengde fuktighetsbindende egenskaper.

Tocopherol – eller vitamin E, et fettløselig vitamin er en naturlig forekommende antioksidant som kan isoleres fra vegetabilsk olje. Når isolert Tocopherol, er en tyktflytende olje som varierer i farge fra gul til brunrød. I stedet for Tocopherol, brukes estere av Tocopherol ofte i kosmetiske og personlige pleieprodukter.

Cl 77492 – Jernforbindelser som brukes som fargestoffer i noen kosmetikk.

Maltodextrin – plantebasert sukker opprettet ved å hydrolysere et sakkarid med stivelse fra mais, potet eller ris. Maltodextrin gjør mange ting i kosmetiske produkter, inkludert absorbent, bindemiddel, stabilisator, filmdannende middel og hudmykner.

Beta Glucan – Polysakkaridsukker avledet fra gjær eller havre. Det har noen antioksidanter og er et beroligende middel. Betaglukan anses som en utmerket ingrediens for å forbedre utseendet på rødhet og andre tegn på sensitiv hud.

Vaccinium Myrtillus Fruuit Extract – Blåbær er en av de beste kildene til antioksidantforbindelser kjent som antocyaniner, polyfenoliske kjemikalier som gir blåbær deres mørke farge. Påført hud er blåbær kjent for å styrke huden mot tegn på rødhet, sannsynligvis på grunn av det beroligende. Blåbær kan også øke hudens miljøforsvar i nærvær av UVA-lys.

Cl 77491 – Jernforbindelser som brukes som fargestoffer i noen kosmetikk. De brukes også som metallpolering kalt juvelerers rouge, og er velkjent i sin rå form som rust. Selv om jernoksider forekommer naturlig, er formene som brukes i kosmetikk syntetiske.

Levulinic Acid – er saltet av levulinsyre, en syntetisk organisk syre som hjelper med å kondisjonere og myke huden. Natrium levulinat er noen ganger en del av konserveringsmiddelblandingen fordi det utviser antimikrobiell virkning, selv om dette er mer vanlig i mat enn for kosmetikk.

Sorbic Acid – Konserveringsmiddel avledet fra fjellaskebær eller produsert syntetisk. Sorbinsyre brukes i mange produkter, inkludert flere matvarer og til og med i kontaktlinseløsninger.

Sodium Levulinat – Natrium levulinat er saltet av levulinsyre, en syntetisk organisk syre som hjelper med å kondisjonere og myke huden. Natrium levulinat er noen ganger en del av konserveringsmiddelblandingen fordi det utviser antimikrobiell virkning, selv om dette er mer vanlig i mat enn for kosmetikk.

link til produktet

https://www.eirscandinavia.com/ansiktskrem-nattkrem-torr-hud/000000000001200503.html