I’M FROM Rice Toner

Rice extract – er et vannløselig, vegetabilsk protein av vegetabilsk kvalitet som er rik på aminosyrer som er gunstige for hår og hud. Ris, kjent for å være et mildt materiale, brukes ofte av allergi eller sensitive personer.

Methylpropanediol – en syntetisk ingrediens som fungerer som løsemiddel. I en kosmetisk formel kan det forbedre absorpsjonen av ingredienser som salisylsyre. Det har også fuktighetsegenskaper som kan etterlate en jevn, duggfri overflate på huden.

Triethylhexanoin – En syntetisk blanding av glyserin og en triglyserid fettsyre kjent som 2-etylheksansyre. Trietylheksanoin fungerer først og fremst som et løsemiddel, okklusivt middel, mykgjørende hud og hårbalsam.

Hydrogenated poly (C6-14 olefin) – inneholder 6 til 14 karbonatomer i sin struktur med serier av lavmolekylære polymerer, spesielt av olefinmonomerer. Funksjonene til molekylene inkluderer hudkondisjoneringsmiddel, viskositetsregulerende middel, mykgjørende middel, viskositetsøkende middel, etc.

Niacinamide – Også kjent som vitamin B3 og nikotinamid, er niacinamid et vannløselig vitamin som fungerer med de naturlige stoffene i huden din for å hjelpe synlig minimere forstørrede porene, stramme slappe porene, forbedre ujevn hudfarge, myke fine linjer og rynker, redusere sløvhet og styrke en svekket overflate.

Pentylene glycol – er syntetisk fuktighetsmiddel som brukes i kosmetikk og skjønnhetsprodukter som også sekundært brukes som et løsemiddel og konserveringsmiddel. Det er både vann og oljeoppløselig og kan ha fuktbindende og antimikrobielle egenskaper

Common Purslane extract – Ekstrakt av en vanlig, globalt distribuert ugraslignende saftig plante som ofte kalles purslane. Denne gyldne eller grønnfargede planten har hud-beroligende egenskaper og er en kraftig antioksidant takket være den høye mengden vitamin A (som beta-karoten), C og E (alfa-tokoferol) samt andre antioksidantforbindelser som glutation . Antioksidantene i purslane kombineres for å møte mange hudproblemer. Purslane er også en veldig god kilde til hud-gunstige mineraler som kalium, magnesium, kalsium og fosfor, pluss omega-3 fettsyrer. Selv om den ikke ofte konsumeres som en del av folks diett, rangerer ernæringsprofilen til denne planten den som en ekte supermat. Pågående forskning viser konsekvent at denne planten har bemerkelsesverdige fordeler for huden og kroppen.

Rice bran extract – er en planteingrediens som brukes i kosmetikk for å kondisjonere og myke huden. Det er også et chelateringsmiddel. Kli er det brune ytre laget av riskjernen. Det er et biprodukt fra fresing av ris, men ikke bruk for å bety at det er en kasteingrediens. Risen kli er en rik kilde med over 100 antioksidantforbindelser, inkludert E-vitamin, ferulinsyre og oryzanol. Kli inneholder også fuktighetsgivende polysakkarider, omega-3-fettsyrer og mikronæringsstoffer som kalsium, selen, fosfor, jern og sink. Risekli og andre deler av risplanten er vurdert for sikkerhet og anses som trygge som brukt i kosmetikk.

Japanese elm bark extract – Plante som kan være et godt beroligende middel, men som også kan være et allergen hvis det brukes i høye mengder.

Amaranthus caudatus seed extract – Det er frøekstraktet av en plante som kalles amarant eller kjærlighetsløgn-blødning. Det er en virkelig eldgamle plante dyrket av azteker, inkaer og mayaer som deres viktigste mat, og de kalte det “det gyldne kornet”. De trodde det hadde overnaturlige krefter. I dag er det en populær helsekost fordi frøene har store ernæringsmessige fordeler og inneholder mange proteiner.

Hydrogenated lecithin – fungerer som en mykgjørende, emulgator og penetrasjonsforsterker. Som et mykgjørende middel har hydrogenert lecithin evnen til å myke opp og berolige huden.

Distilled water – Destillert vann fungerer som et utmerket løsningsmiddel for kosmetiske produkter. Et nyttig løsningsmiddel som destillert vann hjelper effektivt å løse opp alle viktige ingredienser som inneholder et hvilket som helst kosmetisk produkt. Nesten alle kosmetiske produkter som spenner fra kremer, fuktighetskrem, til sminke, sjampo, balsam og til og med barberkremer krever vann for å løse opp alle viktige løsemidler.

Polyglyceryl-10-myristate – kan brukes som en hydrofil emulgator for å regulere huden. Det brukes hovedsakelig som et overflateaktivt middel i kosmetikk for å forbedre sensorisk kvalitet på produktet. Polyglyceryl-10 Myristate er mye brukt i kosmetikk og kan brukes som fuktighetskrem, emulgator, stabilisator eller rengjøringsingrediens i vaskemidler, sjampo, leppestifter, hårkremer, mousser og emulgerte smaker.

Butylene glycol – Vanlig brukt ingrediens som har flere funksjoner innen kosmetikk, blant annet som en teksturforsterker. Det ligner propylenglykol, men har en lettere tekstur. Cosmetic Ingredient Review Board har evaluert flere toksikologitester og annen forskning angående butylenglykol og har bestemt at det er trygt som brukt i kosmetikkprodukter.

Adenosine – Gjær-avledet ingrediens som fungerer som et godt beroligende og hudreparerende middel. Adenosin har påviste fordeler mot rynker på grunn av sin evne til å gi hudens overflate energi slik at den ser jevnere og yngre ut. Adenosin er naturlig tilstede i hele kroppen, og er en gunstig ingrediens som alle hudtyper kan bruke.

Cellulose gum – Hvilke som helst av forskjellige fibrøse stoffer hentet fra planter. Cellulosegummi er en naturlig ingrediens som oftest brukes som fortykningsmiddel, men også brukt som et filmdannende middel.

Ethylhexylglycerin – syntetisk hudmykningsmiddel som også brukes som konserveringsmiddel, bærer eller suspensjonsmiddel for andre konserveringsmidler, så som fenoksyetanol.

1,2-Hexanediol – Et syntetisk konserveringsmiddel og fuktighetsbindende middel som tilhører en klasse midler kjent som høyere molekylære glykoler. Det anses som ikke-sensibiliserende.