Eir oat mask ingredienser

Aqua – Vann (aqua) brukes først og fremst som et løsemiddel i kosmetikk og personlig pleieprodukter for å hjelpe med å løse opp ingredienser i preparater. Det danner også emulsjoner der olje- og vannkomponentene i produktet kombineres for å danne kremer og kremer. Til slutt hjelper det å hydratere huden.

Glycerin – Glyserin er en naturlig komponent i sunn hud. Det er også kjent som glyserin og glyserol, sistnevnte er det begrepet som oftest sees i studier om denne ingrediensen. Enten avledet fra vegetabilske eller animalske kilder, eller laget syntetisk, glyserin er hygroskopisk. Det det betyr er at glyserin kan trekke fuktighet fra luften rundt oss og bidra til å holde fuktigheten i huden.

Dicaprylyl Ether – fungerer som et hudkonditioneringsmiddel, mykgjørende middel og løsemiddel. Det kan være avledet fra syntetiske eller animalsk kilder. Dicaprylylkarbonat er ønskelig for produkter som ansikts fuktighetskrem fordi det sprer seg lett og etterlater et fløyelsaktig preg på huden uten å virke fet eller glatt. Det hjelper også til å forbedre opptaket av andre ingredienser i en kosmetisk formel.

Cetearyl Alcohol – Fettalkohol som er en blanding av milde cetyl- og stearylalkoholer. Den brukes som et mykgjørende middel, teksturforsterker, skumstabilisator og bæremiddel for andre ingredienser. Kan avledes naturlig, som i kokosnøtt fet alkohol, eller lages syntetisk. Det er nesten alltid kombinert med ingredienser med lignende følelser for å skape et produkts konsistens og påvirke gliden når det påføres huden.

Montmorillonite – Type leire som er en blanding av bentonitt (en annen leire) og fyldigere jord, sistnevnte er et hvitt til brunt stoff som finnes i sediment. Som alle leire har montmorillonitt absorberende egenskaper og kan være en nyttig ingrediens for fet hud. Det fungerer også som en fortykningsmiddel.

Cetearyl Olivate – En fet, noe voksaktig ester av cetearylalkohol og fettsyrene fra olivenolje. Cetearylolivat kan være avledet fra dyr, syntetisk eller avledet fra planter (Paula’s Choice bruker sistnevnte). Den fungerer som emulgator og glidemiddel eller teksturforsterker.

Cetearylalkoholbaserte ingredienser anses som trygge for bruk på huden.

Butyrospermum Parkii Butter – denne planten lipid, ekstrahert fra karittreet, brukes som et mykgjørende middel i kosmetikk og har jevnende egenskaper for tørr hud.

Sheasmør har ikke bare en rik tekstur; det er også en rik kilde av antioksidanter, inkludert quercetin, epicatechin gallate, gallocatechin, epigallocatechin, samt hudpåfyllende fettsyrer (stearinsyre og linolsyre). Det er en fantastisk ingrediens å se i produkter designet for å forbedre tørr hud.

Canola Oil – Plante lipid som har gjenopprettende og beroligende egenskaper.

Sorbitan Olivate – blanding av fettsyrene fra olivenolje pluss et dehydrert sukker kjent som sorbitol. Sorbitanolivat kan være syntetisk eller planteavledet. Den fungerer som emulgator og mildt rensemiddel. Sorbitan-avledede ingredienser anses som trygge for bruk på huden.

Avena Sativa Kernal Oil – Havre kan gjøre gode ting for huden din, spesielt hvis den er tørr, kløende eller utsatt for utslett eller eksem. Naturlig ingrediens som har beroligende egenskaper på huden.

Theobroma Cacao Seed Butter – Olje utvunnet fra kakaobønner, brukt som et mykgjørende middel og med lignende egenskaper som andre ikke-duftende planteoljer. Kakaosmør er en rik kilde til antioksidant polyfenoler.

Sodium Benzoate- Sodium Benzoate er et salt av Benzoic Acid, som finnes naturlig i tyttebær, svisker, plommer, kanel, modne nellik og epler og brukes som konserveringsmiddel i kosmetikk og personlig pleie produktformler som en duftingrediens, maskeringsingrediens, antikorrosivt middel, og hyppigst som konserveringsmiddel.

Parfum – Duft i hudpleieprodukter har et dårlig rykte. Det virker som om mange forbrukere forbinder duft i hudpleieprodukter som en hovedårsak til å utløse irritasjon og rødhet i huden. Duft i hudpleieprodukter har angivelig forårsaket allergireaksjon, spesielt for mennesker med tørr hud eller sensitiv hud.

Lactic Acid – melkesyre bidrar til å holde huden fuktig og føles mindre tørr. Når du bruker melkesyre regelmessig, kan det også forbedre aldringstegn. Det stimulerer kollagenfornyelse og kan feste huden din. Hyperpigmentering (solflekker eller aldersflekker) blekner og fine linjer og rynker mykner og glattes ut.

Potassium Sorbate – Brukes som konserveringsmiddel, brukes nesten alltid i forbindelse med andre konserveringsmidler.

Rubus Chamaemorus Fruit Extract – molte er en plante som hovedsakelig dyrkes i skandinaviske land med gullrøde bær som er rike kilder til antocyaniner, betakaroten og vitamin E. De inneholder også mange antioksidanter, spormineraler og fettsyrer som fyller opp og hjelp til å synlig reparere kompromittert hud. Som med de fleste pigmenterte bær har antioksidantforbindelsene i cloudberry potente beroligende egenskaper.

Tocopherol – eller vitamin E, et fettløselig vitamin er en naturlig forekommende antioksidant som kan isoleres fra vegetabilsk olje. Når isolert Tocopherol, er en tyktflytende olje som varierer i farge fra gul til brunrød. I stedet for Tocopherol, brukes estere av Tocopherol ofte i kosmetiske og personlige pleieprodukter.

Vaccinium Myrtillus Fruit Extract –

Blåbær er en av de beste kildene til antioksidantforbindelser kjent som antocyaniner, polyfenoliske kjemikalier som gir blåbær deres mørke farge. Påført hud er blåbær kjent for å styrke huden mot tegn på rødhet, sannsynligvis på grunn av det beroligende. Blåbær kan også øke hudens miljøforsvar i nærvær av UVA-lys.

Sorbic Acid – Konserveringsmiddel avledet fra fjellaskebær eller produsert syntetisk. Sorbinsyre brukes i mange produkter, inkludert flere matvarer og til og med i kontaktlinseløsninger.