AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Ingredienser

Glycolic Acid – En type alfahydroksysyre (AHA) som i likhet med andre ingredienser i kategorien kan fungere som et vannbindende middel og, når det er riktig formulert, som en eksfoliant. I sin egenskap som en eksfoliant, kan det hjelpe å kaste død hud til å fornye hudens overflate, og synlig myke opp aldringstegnene, spesielt fra solskader. Glykolsyre er en av de mest effektive og godt undersøkte formene for AHA.

Aqua (Water) – Vann (aqua) brukes først og fremst som et løsemiddel i kosmetikk og personlig pleieprodukter for å hjelpe med å løse opp ingredienser i preparater. Det danner også emulsjoner der olje- og vannkomponentene i produktet kombineres for å danne kremer og kremer. Til slutt hjelper det å hydratere huden.

Aloe Barbadensis Leaf Water – aloe brukes hovedsakelig i hudpleiepreparater, sminkeformuleringer og sminkefjerner og badesåper. Aloe-avledede ingredienser forbedrer utseendet på tørr eller skadet hud ved å redusere flassing og gjenopprette smidighet.

Sodium Hydroxide – også kjent som lut, er en sterkt alkalisk ingrediens som brukes i små mengder i kosmetikk for å etablere og holde pH-verdien til et produkt. Det brukes også som et rensemiddel og denaturerende middel. I høye konsentrasjoner er det en betydelig hudallergen.

Daucus Carota Sativa Extract – Også kjent som vill gulrot. Det kan ha antioksidantegenskaper, men påføres lokalt kan det føre til følsomhet.

Propanediol – En glykol som kan forbedre absorpsjonen av ingredienser (for eksempel salisylsyre) i huden. Propandiol kan avledes naturlig (fra mais) eller syntetisk. Den har fuktighetsgivende egenskaper som kan etterlate en jevn, duggfri finish. Propandiol er en godt tolerert ingrediens, ikke sannsynlig å forårsake følsomhet.

Cocamidopropyl Dimethylamine – Et antistatisk middel avledet fra fettsyrer som finnes i kokosnøttolje, selv om det også kan produseres syntetisk. Selv om svært høye konsentrasjoner kan være sensibiliserende, anses denne ingrediensen som sikker og effektiv når den brukes i lavere mengder i vannbaserte formler. Til tross for sin funksjon som et antistatisk middel, hører kokamidopropyldimetylamin til samme klasse av ingredienser som rensemiddelet / skumningsmidlet kokamidopropylbetain.

Salicylic Acid – Denne multifunksjonelle ingrediensen, også kalt betahydroksysyre (BHA), adresserer mange av de systemiske årsakene til kviser. Den viktigste fordelen er som en eksfoliant, og hjelper til med å kaste død hud på en måte som ligner hvordan huden fungerer når vi er yngre. Fordi det har muligheten til å trenge inn i porefôret og eksfoliere inni porene så vel som på overflaten av huden, er det spesielt effektivt for å redusere utbrudd, inkludert hudormer og hvithårete.

Potassium Citrate – Det planteavledede eller syntetiske kaliumsaltet av sitronsyre, denne ingrediensen fungerer som et bufrende og chelaterende middel i kosmetikk. Kaliumcitrat er også et tilsetningsstoff i matvarekvalitet og brukes også medisinsk for å forbedre visse helsemessige forhold.

Lactic Acid – melkesyre bidrar til å holde huden fuktig og føles mindre tørr. Når du bruker melkesyre regelmessig, kan det også forbedre aldringstegn. Det stimulerer kollagenfornyelse og kan feste huden din. Hyperpigmentering (solflekker eller aldersflekker) blekner og fine linjer og rynker mykner og glattes ut.

Tartaric Acid – Vinsyre er en naturlig forekommende krystallinsk organisk syre som finnes i mange planter, inkludert druer og tamarinds. Det er en av de viktigste syrene i vin. Vinsyre har antioksidantegenskaper og er en alfahydroksysyre, selv om den ikke er så godt undersøkt når det kommer til hudfordeler som glykolsyre og melkesyrer, og antas heller ikke å være like stabil

Citric Acid – er en alfahydroksysyre som brukes i personlig pleieprodukter for å justere surheten eller fremme hudskrelling og gjenvekst når det gjelder anti-aging produkter. Sitronsyre finnes naturlig i sitrons frukt og juice, noe som gir den karakteristiske sure smaken.

Panthenol – Vitaminer. Alkoholform av B-vitaminpantotensyre. Panthenol brukes i hudpleieprodukter som et fuktighetsmiddel på grunn av sin evne til å tiltrekke og holde på fuktighet.

Sodium Hyaluronate Crosspolymer – En modifisert form for hudpåfyllende hyaluronsyre festet til en polymerstruktur som holder den i hudens øverste lag lenger, noe som gir økt hydrering mulig. Natriumhyaluronat krysspolymer er ikke avledet fra dyr.

Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract – bærene inneholder et par gode aktiviteter. Den primære kalles polygodial som har kraftig antiinflammatorisk, anti-allergisk og antimikrobiell aktivitet. … En tredje aktiv i bærene kalles rutin, et betennelsesdempende middel som kan styrke kapillærene.

Glycerin – Også kalt glyserol eller glyserin, er glyserin et fuktighetsgivende middel som finnes i alle naturlige lipider (fettstoffer), enten det er dyr eller grønnsaker. Det kan være avledet fra naturlige stoffer ved hydrolyse av fett og ved gjæring av sukker. det kan også fremstilles syntetisk, noe som vanligvis er tilfelle med dagens hudpleieprodukter.

Xanthan gum – brukes som fortykningsmiddel og stabilisator for å forhindre at produkter skiller seg ut i kosmetikk og mat. Det skaper en gel-lignende struktur og brukes også som et bærermiddel. Det gir mulighet for en jevn, jevn anvendelse når den brukes kosmetisk.

Pentylene Glycol – er syntetisk fuktighetsmiddel som brukes i kosmetikk og skjønnhetsprodukter som også sekundært brukes som et løsemiddel og konserveringsmiddel. Det er både vann og oljeoppløselig og kan ha fuktbindende og antimikrobielle egenskaper

Polysorbate 20 – Polysorbate-ingrediensene hjelper andre ingredienser til å oppløses i et løsningsmiddel der de normalt ikke ville oppløst. De er også med på å danne emulsjoner ved å redusere overflatespenningen til stoffene som skal emulgeres.

Trisodium Ethylenediamine Disuccinate – Brukes som vannmyknende og chelaterende middel (en forbindelse som binder og skiller ut metaller, og holder dem fra å feste seg til andre ingredienser).

Potassium Sorbate – Brukes som konserveringsmiddel, brukes nesten alltid i forbindelse med andre konserveringsmidler.

Sodium Benzoate – er et salt av Benzoic Acid, som finnes naturlig i tyttebær, svisker, plommer, kanel, modne nellik og epler og brukes som konserveringsmiddel i kosmetikk og personlig pleie produktformler som en duftingrediens, maskeringsingrediens, antikorrosivt middel, og hyppigst som konserveringsmiddel.

Ethylhexylglycerin – syntetisk hudmykningsmiddel som også brukes som konserveringsmiddel, bærer eller suspensjonsmiddel for andre konserveringsmidler, så som fenoksyetanol.

1,2-Hexanediol – Et syntetisk konserveringsmiddel og fuktighetsbindende middel som tilhører en klasse midler kjent som høyere molekylære glykoler.

Caprylyl Glycol – planteekstrakter, konserveringsmidler. Hud- og hårkondisjoneringsmiddel som kan være planteavledet eller syntetisk. Brukes ofte som en del av en konserveringsmiddelblanding i kosmetikk.