Ingredienser A-Derma Epitheliale AH Duo Massage Gel-Oil

caprylic/capric triglyceride – Avledet fra kokosnøttolje og glyserin, er det ansett som en utmerket mykgjørende og hudpåfyllende ingrediens. Det er inkludert i kosmetikk på grunn av blandingen av fettsyrer som huden kan bruke for å fylle overflaten og motstå fuktighetstap. Caprylic / capric triglyceride kan også fungere som et fortykningsmiddel, men hovedjobben er å fukte og fylle på huden. Denne ingrediensens verdi for huden blir større ved at den blir ansett som skånsom.

glycerin – Også kalt glyserol eller glyserin, er glyserin et fuktighetsgivende middel som finnes i alle naturlige lipider (fettstoffer), enten det er dyr eller grønnsaker. Det kan være avledet fra naturlige stoffer ved hydrolyse av fett og ved gjæring av sukker. det kan også fremstilles syntetisk, noe som vanligvis er tilfelle med dagens hudpleieprodukter.

Glyserin er en hudpåfyllende og hudreparerende ingrediens, noe som betyr at det er et stoff som finnes naturlig i huden, noe som hjelper deg med å etablere normal balanse og fuktighet. Det er et av de mange stoffene i huden som hjelper til med å opprettholde et sunt utseende og forsvare mot tørrhet og arbeide for å opprettholde hudens fuktighetsnivå. I hovedsak er glyserin en mester i hydrering, og fungerer best når den kombineres med andre påfyllings- og mykgjørende ingredienser.

water (aqua) – Vann (aqua) brukes først og fremst som et løsemiddel i kosmetikk og personlig pleieprodukter for å hjelpe med å løse opp ingredienser i preparater. Det danner også emulsjoner der olje- og vannkomponentene i produktet kombineres for å danne kremer og kremer. Til slutt hjelper det å hydratere huden.

olea europaea (olive) fruit oil (olea europaea fruit oil) – Mykgjørende planteolje (latinsk navn Olea europaea) med fordeler som ligner flere andre ikke-duftende planteoljer.

Olivenolje er gunstig for tørr hud på grunn av fettsyreinnholdet, noe av det kommer fra den mykgjørende squalen. (Hva er squalen? et oljeholdig flytende hydrokarbon som forekommer i hai leverolje og menneskelig talg, og er en metabolsk forløper for steroler.)

Olivenolje inneholder essensielle fettsyrer behov for tørr hud, inkludert oljesyre, palmitinsyre og linolsyre. Den inneholder også fenoliske forbindelser som gir antioksidant fordel. Et lite antall dyreforsøk viser at lokalt anvendt olivenolje kan beskytte mot miljøskader. Denne planteoljen opprettholder et lavt følsomhetspotensial. For å være veldig tydelig: Når olivenolje blandes i en formel i små mengder med andre gunstige ingredienser, får du fordelen av dens glidende og mykgjørende egenskaper sammen med en viss antioksidant fordel. De negative effektene av olivenolje er bare synlige når de brukes alene på huden.

sucrose laurate – En sukkerester (sukrose + laurinsyre) som fungerer som emulgeringsmiddel og oljefortykningsmiddel. Det er en flott ingrediens å lage fete gelrensemidler som blir til melk ved kontakt med vann. Det er også 100% naturlig og kombinert med glyserin og oljer (handelsnavn Sucragel), gir det grunnlaget for en skånsom, men effektiv, fuktighetsgivende fet gelrengjøringsmiddel. I følge produsentens 20-mannsstudie er huden dobbelt så hydrert 2 timer etter bruk av en Sucragel-basert rensemiddel sammenlignet med å bruke en fuktighetsgivende Sodium Laureth Sulfate-rensemiddel.

tocopheryl acetate – En av de mest kjente og undersøkte antioksidantene for kroppen og for huden. E-vitamin forekommer naturlig i menneskets hud, men kan bli utarmet på grunn av konstant miljøeksponering i fravær av solbeskyttelse.

alanyl glutamine – er et stabilt di-peptidderivat av aminosyrene L-Alanine og L-Glutamine. Det anbefales til bruk i hudpleie, hårpleie, neglebehandling, sminke, såper / kroppsvask og leppepleieprodukter.

avena sativa (oat) leaf/stem extract (avena sativa leaf/stem extract)* – Funksjonene til disse ingrediensene i kosmetikk inkluderer: slipemidler, antioksidant, hudkondisjoneringsmidler, absorbenter og bulking.

sodium hyaluronate – Sodium Hyaluronate-molekylet har 1000 ganger vekten i vann, noe som gjør det til den ultimate fuktighetsgivende hudpleieingrediensen. Som om ikke det var nok, fremmer det også bedre blodsirkulasjon, næringsopptak og sårheling.

*rhealba® oat from organic agriculture/rhealba® havre økologisk dyrket – Rhealba rebalanser, lindrer og reparerer skjør hud. Denne tredoble effektiviteten, kombinert med optimal toleranse, har gjort denne unike og eksklusive aktive ingrediensen til kjennetegnet til A-DERMA