Følte seg teit 😬

Har dere hørt at hemoridekrem kan fungere på veldig opphovnede øyne? Vel det har jeg hørt 😂 så selvfølgelig måtte jeg prøve det 😆

For det første, bare å kjøpe denne kremen er jo litt sånn…. eh hehe. Ikke at det har noe så si. Mange sliter jo med hemorider både mens man er gravid og etterpå. Ikke noe unormalt eller skambelagt med det. Men å gå inn å kjøpe det for å faktisk bruke det rundt øynene var litt sånn knis 😂 og det er mest fordi jeg bor på en liten plass, og alle kjenner alle. Men de får nå tenke det de vil 🙊

Så hvor kommer denne informasjonen fra? Jeg vet egentlig ikke, jeg tror jeg så det på ett eller annet tv program der ei eller anna dame brukte det rundt øynene. Eller kanskje jeg har drømt? I såfall blir dette innlegget dobbelt idiotisk 😂

Så hvorfor skal denne liksom funke. Jeg kan bare tenke meg til grunnen egentlig for det er vel ingenting som sier at det her er bra for noe annet enn…. ja der nede. Men hemoridekrem er karsammentrekkende og betennelsesdempende. Så ikke sant da vil det virke dempende på alt som er opphovnet og irritert er vel tanken da.

Det var vel oppe på frokost tv en gang også mener jeg, men da med en krem som innehold prednisinol og det har ikke denne jeg har brukt da.

Og det skal sies at legemiddelverket anbefaler ikke dette på noen måte. De sier; “Legemiddelverket vil presisere at hemoroidekremer verken er godkjent til eller egnet for behandling av poser under øynene. Huden under øynene er mye tynnere og mer ømfintlig enn huden rundt endetarmsåpningen og dermed også mer utsatt for bivirkninger. Noen hemoroidekremer inneholder kortikosteroider som ved bruk rundt øynene medfører en risiko for tynnere hud (hudatrofi) og forhøyet trykk i øyet (grønn stær).”

Så da vet vi det 😬 nå har ikke jeg store poser under øynene med på øyelokket, skikkelig plagsomt. La meg finne et bilde for å illustrere………

Ser dere det 👀 det er ganske mye også, og det går ikke vekk 🥵 kanskje det er 2 års intense studier som setter sine spor, men jeg vil ikke ha det der. Og ikke si at jeg skal spise mindre salt, drikke mindre kaffe, sove mer, for det vil jeg ikke, jeg vil at det skal lett fikses uten å gjøre noe med vanene mine nemlig 😂

Men dette var da ikke løsningen i det hele tatt. Jeg tror egentlig dere kan spare dere fra å prøve i det hele tatt. Det er ingen endring i det hele tatt, ikke på øyelokk, ikke på poser under øynene. DET FUNKER IKKE. Jeg har prøvd i mange dager, og dette skulle vel strengt tatt funket med en gang, hvis ikke er vel vitsen borte. Mulig at man må ha noe på resept 🤔 men det utgår, for så tullete er jeg ikke.

I tillegg fikk jeg jo ett forklaringsproblem hjemme, da denne kremen ble funnet og situasjonen ble litt klein da vandrehistorier om at hemoridekrem funker på hovene øyne ikke har nådd den mannlige delen av befolkningen 😂 enkleste var da tilslutt å si at jo jeg har hemorider, deal with it. Jezez altså, ikke rot i sakene mine sier jeg bare.

Burde ikke komme som noen bombe da, men det hadde da vært gruelig lettvindt om det hadde funka 🥳 så det her var en no go 🥴

2 thoughts on “Følte seg teit 😬

  1. Hehehe, lo godt da jeg leste dette😄 Du er god til å uttrykke deg, jeg ser hele greia levende for meg😀 Jeg har hørt det om hemorroidekrem jeg også, men aldri prøvd, og det er jeg jo glad for nå😉 Jeg har også begynt å få “,heng” på øvre øyelokk, er arvelig belasta og må vel ha operasjon etterhvert. Et produkt jeg har lest endel om, og som visstnok faktisk skal virke, er NIOD FECC (,Fractionated Eye Contour Contentrate). NIOD er et av merkene til Deciem, som også har The Ordinary. Ligger på rundt en 500-600 kr. Har ikke prøvd selv ennå, men planlegger å gjøre det om ikke så lenge🙂

    1. Oooo det skal jeg bestille meg, blir helt desperat 🥴 hater at jeg der trøtt ut bestandig 👀 men den kremen jeg har prøvd kan du nok droppe 😂😂😂

Leave a Reply