Âme pure Jelly Glow Rubber Mask – Rose

Dere fikk sikkert med dere at jeg hadde kjøpt denne. Det koster 89kr for en og jeg kjøpte da 3 fordi jeg er en «sucker» for sånne markedsføringstriks, dermed betalte jeg da 199kr for de tre.

Dette skriver Âme pure på siden sin; Denne ansiktsmasken er helt unik og gjør hudpleie gøy!
Du blander pulveret med flytende Hyaluronsyre (alle hudpleieres favoritt-ingrediens,) som danner en deilig konsistens.
Smør over ansiktet og la huden nyte denne fuktighetsboosten. Masken har en tykk gel konsistens og forvandles til en “gummimaske” som former seg etter ansiktet. Denne hinnen sørger for at alle aktive ingredienser absorberes maksimalt og låser inn fuktigheten.
Å fjerne masken er utrolig deilig, uten lugging og irritasjon. Er du heldig drar du av hele masken i 1 del!
Resultatet er glødende og babymyk hud, uten store porer.

https://vm.tiktok.com/ZMexp6fML/

Her ligger linken til videoen på til tok der jeg driver å blandet denne masken⬆️

Så hva synes jeg? Å blande masken var helt greit, å få den på er en annen sak. Ikke at det var super vanskelig, men det var noen kommentarer på at den måtte legges på tykt for å få den hel av. Så jeg prøvde det da, men den begynte å renne og tørket i sånne dråper 😂 det så ut som jeg hadde verdens største snørrklyse i ansiktet.

Nice 😂

Den lukter helt meningsløst rose. Det var i min mening hakket for mye. Det luktet en god stund faktisk etter jeg hadde tatt den av. Å ta den av var ikke så lett. Men her får jeg vel skylde på meg selv for jeg hadde ikke tålmod til å legge den på like tjukt over hele ansiktet. Jeg fikk av relativt store deler av den, men noen plasser måtte jeg pelle av og det gadd jeg ikke så jeg vasket det til slutt av. Og det skal man vel ikke gjøre egentlig?

Det er en helt grei maske. Ikke noe revolusjonerende egentlig. Poenget med denne er vel at den er «morsom», men jeg ser ikke humoren. Det blir litt mye bal. Man må vaske opp boller og redskap i en eim av roser. Og at man får babymyk hud uten store porer er å overdrive. Har du store porer så har du det etterpå også. Men myk hud, tja. Veldig fascinerende med rosebladene i masken da, det skal jeg innrømme.

Dette er en gimmick rett og slett, men mye av hudpleie produktene vi kjøper i dag er jo nettopp det, så dette er ikke enestående for dette merket. Men det virker som at dette er noe de gjør med alle sine produkter hos Âme Pure. Det overdrives og loves ting som ikke er mulig i stedet for å la produktet snakke for seg selv. Er det bra så behøver du ikke å beint fram juge, og dette blir litt useriøst i min mening. Er en grunn til at andre merker sier noe om hva ingrediensen skal kunne oppnå, ikke er det helt bombesikkert blir sånn. Bruk en sånn maske og porene dine blir borte?….: yeah right…..🤦‍♀️ men den har flere hydrerende ingredienser og rett skal være rett, den inneholder niacinamide som over tid kan bedre utseende på porene dine. Men ikke etter en gang liksom, ikke etter 20 heller tror jeg da men, det kan jeg selvsagt ikke påstå.

Dette er ikke lettvindt nok for min smak da. Og lukta 😷🥴 det var ikke for meg. Kan se for meg at dette kan være morsomt for en jentekveld liksom hvis man kan hjelpe hverandre å få den på kanskje. Helt grei hydrendende maske hvis du liker sånne ting 😉

Leave a Reply