Skincity sun protection

Sakset fra Skincity.no; Sun Protection SPF50 Stick er en beskyttende og pleiende stift med UV-filter. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Denne stiften har høy beskyttelse med spf 50 som effektivt beskytter mot både UVA- og UVB- stråler. Inneholder også E-vitamin som er en effektiv antioksidant, og ekstrakt av solsikke som er rik på polyfenoler samt F-vitamin. Begge støtter og bevarer kollagenet og produktsjonen av elastin for en bedre hudbarriere.

Har brukt denne nå noen dager og har noen tanker.

Men først, du får altså 25 gram akkurat nå til 143,20 kr 179kr koster den egentlig.

Solbeskyttelse i stick form skal sånn i teorien være «mer» sikker i forhold til faktoren den innholder i følge noen eksperter. Og det betviler jeg egentlig ikke i det hele tatt.

Denne her lukter så godt at den blir kattenappet ut av hende mine hvis jentungen ser den. Den lukter litt sommer og kokosnøtt, men ikke overveldende.

Den trekker ikke veldig godt inn desverre. Den blir liggende litt oppå huden, men jeg har da kombinert hudtype. Min unge håpefulle har en tørrere hudtype og klager ikke på det. Men jeg kan ikke ta meg i ansiktet uten å få fingrene fulle. Det er ikke ett kjempe problem men litt sånn bob bob…. Litt knølete å påføre rundt nest og ved øynene men heller ikke ett kjempe problem

Bruker du sminke daglig kan du hoppe over denne. Jeg dro foundation og blush rundt omkring i ansiktet til jeg så ut som et kart over «hvordan ikke sminke seg». Det er rett å slett umulig å få til uten å dra blushen nesten til øra. Så sminker du deg, så finn noe annet. Har du veldig fet hud, finn noe annet.

Hvis det at den ligger litt på huden ikke er problematisk for deg og du liker litt glans eller du har en tørrere hudtype, så kan denne fungere fint til deg 😃 den luktet amazing (men ekskluderer da de med parfymesensitivitet eller allergi da).

Den er ekstremt hendig i bil, veske, på tur i og med at den kommer i stick form. Veldig enkelt å påføre noe som er ett kjempe pluss i min bok. Så jeg kommer til å forsette å bruke den de dagene jeg er mye ute, på tur, ikke sminker meg (med andre ord nesten hver dag) osv med mindre noen stjeler den da 👀👀👀

Link til produktet her⬇️

https://www.skincity.com/no/kategorier/ansikt/solbeskyttelse/spf-50/sun-protection-spf50-stick-25-gram

Leave a Reply