Mer solkrem drama 😂

Joda, en ansatt hos COSRX gikk ut å sa at nei, deres aloe soothing sunscreen spf 50++++ holder ikke mer en 38 spf. Så ikke for det, det gjelder ikke bare koreanske solkremer, men mange merker sliter med samme problemet.

Men etter mye frem og tilbake så var dette en ansatt som spekulerte i dette og hadde ikke god nok grunn til å skrive det her…… men de skal testes nå slik jeg forsto det. De får snart komme ut med en offisiell melding som alle kan forholde seg til å ikke bare en DM på insta til enkelt personer

Men da legge vi det bak oss og ser fremover. Og nå skal jeg komme med noe som kanskje kan spare deg litt penger.

Men nå kom jo skincity ut med sitt eget merke som deres hudterapeuten har utviklet. Oooo tenkte jeg, det må prøves. Men etter en liten kikk på google og søkte litt rundt, ble jeg i stuss, da jeg kom over en instastory som sammenlignet denne nyheten med ett annet merke. Edit, jeg fant ut hvem det var og det er Noopz på Instagram, link til kontoen hennes her: https://instagram.com/jaglipoof?igshid=1ooo7qc1018wu.

Så dette er ikke jeg som har funnet ut, men noen andre. Og det er ikke det at det her egentlig spiller noen rolle da hvis solkremen er god. Men se på disse to.

Disse to er da skincity skincare SPF50 LIGHT EMULSION – 50 ML

Link er her https://www.skincity.com/no/kategorier/ansikt/solbeskyttelse/kjemisk-solbeskyttelse/spf50-light-emulsion-50-ml

Og så har vi Face Cream Fluid SPF 50 50 ml

Link her https://lyko.com/no/lyko/lyko-face-cream-fluid-spf-50?gclid=Cj0KCQjwpdqDBhCSARIsAEUJ0hPe09e569C2pAnNE6jPdCaWE_OWTlisbmrEIuNjo0PpsH6S9zWGaikaArq6EALw_wcB

Skincity sin uten rabatt koster 359kr og Lyko sin 149kr

Men det var to produkter som ble lansert, og det tok meg omtrent 2 sekunder å finne en solmousse med akkurat samme ingrediensliste.

Den ene er da Skincity skincare SUN PROTECTION MOUSSE SPF30 – 150 ML koster 289kr

Og vi har da Hjärtats Solmousse SPF30 Oparfymerad 150 ml som da koster 135 svenske kroner

Igjen, akkurat samme ingrediensliste, men omtrent dobbel pris. Men jeg aner desverre ikke om apotekhjartat sender til Norge, men kanskje vi kan reise en tur til Sverige igjen….. om noen år 😑

Så, det skal sies at selv om en ingrediensliste er lik, behøver den ikke å være formulert helt likt. Jeg ser selvfølgelig ikke prosentene av de forskjellige ingrediensene. Men det er vel en sjans for det tenker jeg at de er relativt like.

Linken til pressemeldingen her: https://www.mynewsdesk.com/no/skincity/pressreleases/endelig-er-de-her-skincity-skincares-solprodukter-3085503

Så for den som da tenker som meg at her kan det være penger å spare på å kjøpe en knall god solkrem som er «utviklet» to ganger, så må den være bra eller 🥳 og man kan jo spare halve prisen på skincity sitt merke. Ernorme greier dere 💃💃💃 dette burde vi prøve 😬😎

2 thoughts on “Mer solkrem drama 😂

  1. Dette var interessant – og godt jobba! Har ikke lagt det ut på IG ennå, men er på jakt etter en ny “arbeidsdagsolkrem”, den fra EVY funket ikke helt for meg 🙂 Tenker jeg forsøker meg på Face Cream Fluid, en annen erfaring med EVY er at jeg ikke er helt fan av mousse-konsistens til ansiktsprodukter 😉

    1. Ja nå skal det sies at det var ei anna ei som la ut en IG om den første solkremen 😉 så hun/han burde vært kredittert for det. Men den moussen kan jeg ta æren for da 😂 uansett, vi gidder da ikke å betale for mye 🥳

Leave a Reply