Ny på siden?

Sånn helt fort, så må jeg si noe om disse innleggene min. Hudpleie er personlig, og jeg har utdanning eller kunnskap til å fortelle noen hva de burde gjøre med sin hud. Og hvis jeg gjennom mine innlegg har ordlagt meg på en måte som gjør at du oppfatter at jeg vet bedre enn hudleger, hudpleiere og leger, send meg en krass melding. Alt jeg kan gjøre er å fortelle hvordan jeg erfarer ett produkt og hva forskere/fagfolk sier om diverse ingredienser og deres funksjon. Og hvis jeg får spørsmål så kan jeg si hva jeg tror, men det er også alt. Det hender jo at jeg har gitt min mening og forslag til endringer i disse «send meg din hudpleie» innleggene, men håper at alle tenker at det er bare for gøy og ikke ment å være noe noen må følge eller at det uforbeholdent er en sannhet at det kommer til å funke for den enkelte 🙈

Jeg regner med at dere som har fulgt meg en stund skjønner den litt «sleivete» stilen jeg skriver. Men jeg vil ikke at noen som er ny her, skal misforstå innleggene mine å tro at det her er noe annet enn det det er 😬

Det var dagens redningsaksjon 😂 håper dere får en litt mindre blå mandag en meg 💙

Leave a Reply