Jellymask

Har dere sett disse?

Jeg er ikke prinsipielt i mot Âme Pure, selv om jeg skal inrømme at det irriterer meg det med den peelingen der de egentlig «feil» informerer litt….. eller det kommer hvertfall ikke akkurat godt frem hvordan denne peelingen egentlig funker.

For den som ikke har lest det innlegget så er linken til det her 🟢

Men jeg er ikke veldig optimistisk heller, men bestilt tre stk, så det skal definitivt testes.

Dette skriver de om masken;

Denne ansiktsmasken er helt unik og gjør hudpleie gøy!
Du blander pulveret med flytende Hyaluronsyre (alle hudpleieres favoritt-ingrediens,) som danner en deilig konsistens.
Smør over ansiktet og la huden nyte denne fuktighetsboosten. Masken har en tykk gel konsistens og forvandles til en “gummimaske” som former seg etter ansiktet. Denne hinnen sørger for at alle aktive ingredienser absorberes maksimalt og låser inn fuktigheten.
Å fjerne masken er utrolig deilig, uten lugging og irritasjon. Er du heldig drar du av hele masken i 1 del!
Resultatet er glødende og babymyk hud, uten store porer.

Hva er sjansen for at jeg er an av de heldige som får av masken i en del og uten lugging? 0% men gleder meg til å prøve.

Noen som har prøvd disse? Gaul ut! Den har fått 100% 5⭐️ (dog er det bare 4 anmeldelser totalt) på nettsiden deres av alle som har skrevet om sine erfaringer, så der var det lite å hente….. eller kanskje den bare er så bra. Time will show 😬🤓

Leave a Reply