Jogorbè niacinamide serum

Jeg fikk denne i en eller annen boks som kommer hver måned, men den har ligget i handlekurven min hos Kicks noen ganger og der koster den 249kr for 50 ml.

Først, hvorfor bruker vi niacinamide…. så jeg setter inn en oversikt som jeg har brukt tidligere

Viktigste grunnen for min del er å redusere talgproduksjon og dermed reduserer synligheten av porer (den minsker ikke akkurat fysisk porer, kun at de ser bedre ut 😬). Og å styrke hudbarrieren da disse fordømte maskene vi er pålagt å bruke ikke akkurat hjelper på huden 😷

Min favoritt har vært the ordinary sin niacinamide. Men jeg vet at flere har følt at den er veldig hard med huden og får den ikke til å funke særlig bra.

Jeg vet ikke, men jeg føler denne fra Jogorbé er mildere enn the ordinary sin. Jeg har ikke prosenter på innholdet i denne, så jeg kan egentlig ikke vite det. Det er også mulig at innhold at allantoin i denne beroliger huden og demper eventuelle «reaksjoner» noe. Den har også hyaluronsyre som mange synes er alright å bruke. Og glyserin er også høyt oppe på ingredienslisten. Og en alge ekstrakt. Kan ikke se at det er noe parfymerende i denne, og produktet er vegansk.

Formuleringen av denne er mer geleaktig, og er dermed enklere i bruk enn The ordinary sin formulering, men det tar lenger tid å få den til å trekke inn. Jeg har tålmodighet som en pisstregt mus, så jeg brukte da varmedelen på min PMD for å få fortgang i sakene.

Jeg personlig liker nok bedre The ordinary sin, men jeg kan se at denne her kan være fornuftig å starte med for den som kan være litt sensitiv for aktiver i hudpleia. og kanskje hvis du har «tørrere» hud, slik at den trekker bedre inn enn hos min type hud vil ikke denne føles så intens.

Så anywhooooo snart er ferien over og hverdagen tilbake 😬 jeg er nok en av de som liker hverdagen best 🐣 flere som meg? 🙋‍♀️

Leave a Reply