Laneige eye sleeping mask

Jeg måtte bare prøve denne 😱 selv om jeg nesten kjenner på meg at det er tull. Øyrekremer er sjeldent veldig bra, men noen ingredienser funker bedre enn andre, og i tillegg til mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser har denne Caffein som er dokumentert å redusere poser under øyene.

Jeg sliter veldig med hovne øyne til tider og det er super slitsomt, dermed er jeg stadig på jakt etter noe som kan hjelpe for det. De som har lest litt på disse innleggene mine husker kanskje at jeg har vært veldig fornøyd med The ordinary sin Caffeine Solution 5% + EGCG Eye Serum. Men den er snart tom, så da måtte jeg kjøpe noe annet, om ikke bare for å ha noe å skrive om da 😂

Kr 335 på Vita.no

Forpakningen er veldig fin, blå og delikat.

Da jeg først fikk denne så stusset jeg en smule på den dråpedingsen, for den var da veldig stor. Men det er ikke det vettu, det var en massasjestav 😬 til øynene. Pluss at du kan grave opp krem på den i tillegg da.

Nå er ikke jeg noe bakteriefreak, men det å drive å gnu med noe som skal oppi kremen igjen etterpå…..mmmmm til og med jeg ble litt sånn «det her er ikke hygienisk akkurat» men du kan selvsagt vaske av den dingsen da. Men da blir jo masse produkt borte 🙇🏼‍♀️ what to do 🤷‍♀️

Uansett da så er det nå sånn det er. Man kunne sikkert latt være å hatt den oppi flaska slik jeg gjorde, for så å bruke den keramiske pinnen bare til massasje, men jeg tenkte nå ikke så langt da 🤦🏼‍♀️

Kopier fra Vita.no Hvordan gjør jeg massasjen? – For å optimalisere resultatene, bruk applikatoren ved å utøve et lite trykk på øyets indre vinkel, og gli deretter over øyelokkene dine med lette bevegelser. – Gli under øynene med lette bevegelser. – Trykk under øyenbrynene, og sveip deretter forsiktig ned til det indre hjørnet av øynene. – Trykk midtpunktet under øynene, og sveip deretter forsiktig utover og oppover til pannelinjen. – Gjenta operasjonen en eller to ganger for å berolige og redusere hevelser rundt trette øyne.

Altså det var mye å huske på å gjøre.

Og som jeg tenkte da jeg åpnet denne så er problemet mitt at det nærmest er umulig å bruke den uten at det renner inn i øynene mine og det svir noe inni granskauen. Og jeg er super misfornøyd med hvordan de har løst forpakningen av denne.

Hvordan skal man egentlig få ut produktet? Jeg graver med den pinnen også lenge det er mye igjen så går det greit, men da det blir mindre igjen så blir det vanskelig og man må sette den på hue og dunke ut innhold. Det er for mye svinn for min smak. De burde rett og slett ha en pumpeflaske og legge denne keramikk staven ved siden av. Denne er rett og slett i min mening totalt ubrukelig!

Så, selve konseptet med å ha en keramikk stav for å bedrive «drenasje» er for så vidt en god ide. Men det blir litt sånn Mikke mus prosjekt, for produktet gjør jo at det blir veldig glatt og det er vanskelig å utføre massasjen uten å legge for mye trykk på eller å unngå å få hele staven i øyet. Jeg får hvertfall en hel haug med krem inn på øynene og dermed er hele greia bortkasta da jeg om mulig får enda mer opphovnede øyne av at det svir konstant.

Men etter litt trening så går det greit, og produktet funker nok til en hvis grad. For min del funker den ikke på øyelokkene som er mitt største problem. Men den funker bra under øyene.

Jeg synes ikke at dette var verdt pengene, det er for mye brøyt å drive med og skal jeg kjøpe denne igjen så må de endre på flasken så det ikke blir så mye svinn. Den koster 335kr og det er den ikke verdt. Men for all del, den gir fuktighet og det er masse bra ingredienser i denne og jeg kan nok merke at den reduserer poser under øyene. Men det gjør også andre kremer, det her gidder ikke jeg hvertfall 😅

Leave a Reply