Ansiktsvask

Skrev litt om det at det er en av de tingene jeg bruker mye av, og som jeg synes er greit at ikke koster for mye egentlig. Har vel for det meste sverget til CeraVe. Har forbannet meg mang en gang over at jeg ikke får tak i nautrogena ansiktsvask i Norge, da det er både rimelig å bra.

Men, nå har den da endelig kommet til Norge, både på Vita.no og lyko.no finner du nå Nautrogena Clear & Defend Facial Wash til 89kr, 10kr billigere på eleven hvis du liker å handle der.

Denne føles ikke strippende slik mange kan gjøre og det er selvfølgelig salisylsyre i den. Salisylsyre er jo en av de ingrediensene man burde sverge til ved urenheter, fet hud og store porer. Nå skal det sies at hvis du bare har denne ansiktsvasken som eneste «aktive» ingrediens, så burde du legge den på som en maske. Altså, du skummer den opp og lar den ligge noen minutter. Ekstremt upraktisk men det er en mulighet for den som ikke har hundrevis å bruke på hudpleie. Den måten jeg refererer til vil ta tid, du må ha godt tålmod, men som sagt, den vil hjelpe deg etter en stund.

Jeg ser det finnes flere typer i salg, men jeg ville nok styrt unna den med grapefrukt i, jeg kan liksom ikke helt skjønne hva den egentlig skal være god for…. eller jeg skjønner at citrus ekstrakter på sett og vis fungerer da som et antioksidant aha og vitamin, meeeeeen jeg kan ikke helt se vitsen med akkurat det da. Den grønne er jo fristende men er egentlig bare parfymert den også, og egentlig så er vel det også litt sånn bortkastet. Denne orange kan hverfall brukes aktivt til noe og det vet vi at fungerer selv om den også har parfyme i seg. Kan selvfølgelig legges som en maske andre stedet på kroppen som har urenheter.

Det beste er jo prisen, den koster jo halvparten av CeraVe sin nye rens og den er parfymefri, og den har salisylsyre, så det her mener jeg er en god deal hvis du selv sliter med fet/uren hud/store porer, eller kanskje du har andre i husstanden som gjør det. Billig og bra liker vi 🧡

Da får jeg fortsette på kurs 🤯 digital undervisning kan være utfordrende, men hva ellers skal man gjøre om dagen 🤷‍♀️

Leave a Reply