LA ROSÉE mask stick

Hva skal vi kalle det på norsk da? Maskepinne? Denne var med i Goodiebox for en stund siden. Jeg er litt sur, fordi man får faktisk ikke kjøpt denne i Norge. Hvis jeg liker den så må jeg kjøpe den fra en fransk nettbutikk.

Men uansett så er mask stick noe man kan kjøpe flere steder, så jeg skriver nå om den uansett.

Du får kjøpt den her⬇️

Regenerating Mask Stick

Koster £15,90, så med frakt, sikkert litt over 200kr

Dette er en 3 i 1 maske, den reparerer, renser og detoxer.

Ingredienslisten er kort, AQUA (WATER), KAOLIN, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM STEARATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), PARFUM (FRAGRANCE), GELLAN GUM, SODIUM HYDROXIDE.

De beste ingrediensene er: Kaolin, det er den ingrediensen som er mest brukt i alt av leirmasker, av den grunn at den absorberer godt. Fungerer veldig bra for fet hud, den kan tørke ut selvfølgelig men i det store og hele en god ingrediens

Glycerin er en kjempefin hydrerende ingrediens og elsker den, så det er bra.

Problemet er parfymen i denne, det stinker roser, og det som forundrer meg at denne sa er til sensitive hud. Lukta er så overveldende at det blir nesten for mye av det. Nå liker ikke jeg spesielt godt roseduft i utgangspunktet, så jeg er vel ikke helt objektiv med denne delen. Men tåler du ikke parfyme eller er sensitiv til sterk lukt så er denne bare å glemme.

Det positive med denne er at det er lite klin med det her. Vanligvis så er jo disse leirmaskene ett helsike å få på, og du har liksom leire på henda og i vasken og selvfølgelig på selve boksen og evt redskap. Så det her var en veldig behagelig måte å ha på leirmaske.

Denne masken påstår at huden blir som ny….. vel ikke akkurat det da men… huden kjennes på en måte mykere ut, skal være enig i det.

Den er heller ikke spesielt dyr egentlig, men jeg tror ikke at jeg kommer til å kjøpe mer av denne noen gang. Men jeg kommer definitivt til å se etter maske på pinne (😂) med mindre parfyme i, for dette var jo veldig praktisk. Jeg fant en på skinsecret som jeg har lyst til å prøve, den heter NEOGEN Green Tea Cleansing Stick, men den var midlertidig utsolgt 😩 men den kommer vel tilbake etterhvert 🥳

Ha en god mandag 🤩

Leave a Reply