Grønn te i hudpleie

Litt fakta on grønn te; Forskning viser at bruk av grønne teblader eller ekstrakter har mange fordeler for huden, inkludert anti-aldringsegenskaper. Polyfenolene i grønn te har sterke antioksidanter og beroligende egenskaper, og viser gode egenskaper for å forbedre utseendet på blandt annet solskadet hud.

FYI: Polyfenoler er en gruppe av kjemiske substanser som finnes i planter….. visstnok 😬

Epigallocatechin gallate (EGCG) er en av de aktive bestanddelene i grønn te som antas å ha fordeler både for helse- og utseende.

Det hender at ingrediensen er listet med ett latinsk navn, cameillia sinesis hvis du leter etter ett produkt med grønn te. Det er en mild antioksidant som er blant de mest godt undersøkt og imponerende når det gjelder de mange fordelene; det er imidlertid ikke det eneste antioksidanten å se etter, så sørg gjerne for at produktet innhar flere anti oksidanter enn bare ett.

Så, hva har jeg prøvd av dette. Jo jeg har brukt Isntree green tea fresh toner, og den er jeg særdeles fornøyd med. Kjøpt på skinsecret tror jeg. Der koster den for tiden 219kr (rabattert pris, egentlig 279kr)

Sånn strengt tatt så har jeg ikke funnet ett toner som er sånn «Yes» genialt men denne er ikke langt unna. Jeg kan fint kjenne forskjell på huden min med og uten bruk av denne. Og det jeg vil trekke frem er at den regulerer talgproduksjon for min del. Det er merkbar forskjell faktisk. Huden kjennes akkurat passe ut, hvis dere skjønner 🤔

Den irriterer ikke what so ever, og er rett å slett fantastisk til den med kombinert/fet hud. Har du ikke funnet noe som fungerer for deg så prøv denne. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at den fungerer på samme måte for alle, bare så det er sagt 😬 men for min del så er dette den første toneren som gir mening.

Sånn i forhold til tørr hud, så kan jeg tenke meg at den også kan fungere, men kanskje ikke med så stor effekt som den med kombinert hud har. Har noen prøvd denne som har tørr hud? Let me know ✌️

Merk: det er willow bark tree i denne, altså salisylsyre, så greit å tenke på det før man kjøper 😃

Leave a Reply