CeraVe SA Smoothing Cleanser rensekrem

Kjøpt på Apotek 1, til 159,90kr. Og det tik evigheten å få tak i denne. Har vært utsolgt overalt.

Det er kanskje ikke så rart. Den er prisgunstig og det er aldri noe tull med CeraVe. Ikke no fancy, bare produkter som fungerer.

Til sammenligning kan vi se på La roche effaclar rensen⬇️

Begge disse har salisylsyre i seg, som ofte er brukt i forbindelse med uren hud.

I tillegg kan den jevne ut grov eller nuppete hud. (Kan hjelpe på hudtilstanden keratosis pilaris).

Forskjellen på disse i første omgang er prisen. CeraVe er noe billigere pr ml enn La roche sin. Neste er at CeraVe sin parfymefri, det er ikke la roche.

Slik jeg bruker rens eller såpe med salisylsyre, så bruker jeg den som en maske på de stedene jeg har litt uren hud, eller har lett for å få det. Skummer det opp å lar det sitte i 10 minutter. Og sånn sett så svir nok CeraVe sin noe mer. Det kan hende at CeraVe har mer salisylsyre i seg enn La roche, men det vet jeg ikke sikkert, bare noe jeg tenkte for meg selv.

Men som vanlig ansiktsrens så merker jeg ikke noe forskjell egentlig fra La roche sin. Så hvilken du velger er litt hipp som happ hvis du ikke er motstander eller er sensitiv mot parfyme.

Rens er egentlig noe jeg ikke har lyst til å bruke hundrevis av kroner på. Og jeg vil gjerne at det skal være tilgjengelig fort. Hvis jeg går tom så har jeg lyst til å reise å kjøpe en ny, helst til under 200-300kr. Derfor er nok begge disse merkene favoritter hos meg. Jeg har prøvd masse annet også, men jeg går tilbake disse merkene, og særlig da CeraVe.

Jeg for min del vil heller putte litt ekstra penger i serum og krem enn rens.

CeraVe dekker alle mine behov og meninger så jeg anbefaler CeraVe varmt. Denne med salisylsyre anbefales til alle som kan få eller har uren hud, grov hud eller overproduksjon av talg. Hvis du har tørr eller sensitiv hud så er den grønne helt gull.

Håper ikke denne er utsolgt overalt da nå 😱 men de har den hvertfall her 🟢

Her var den faktisk billigere også 🥰

Leave a Reply