Askepott maske

Regner med at dere har sett denne enten på facebook eller andre reklamer. Linda Johansen’s askepott maske. Eller den heter Instant Rescue Mask. Den koster 599kr men funker det da?

Som sagt så er det en stund siden jeg kjøpte denne, og over en periode så brukte jeg den opp til tre ganger i uken.

Men hva gjør den egentlig? Når jeg ser på ingrediensene, så er det lite jeg ikke kjenner til i denne. Eneste er perfluorocarbons som skaper boblene i masken.

Tar ca 2 minutter så blir den sånn

Poenget skal være at disse boblene skal kunne transportere oksygen til huden din. Det finnes lite forskning som backer opp dette egentlig.

Dette står på Linda Johansen sin side:

Masken bidrar til å holde huden fresh ved å transportere oksygen til hudcellene. Gjæret Aspergillus inneholder viktige detoxenzymer og fungerer som en effektiv antioksidant. Hyaluronsyre tilfører fuktighet og gjør at huden får et glattere og jevnere uttrykk samtidig som den gir en følelse av økt elastisitet.

Eneste er at, jeg ser ikke hyaluronsyre på ingredienslisten…… er jeg blind???? Hva skjer, kan noen hjelpe meg???? jeg skal ikke henge meg opp i det, for meg er uproblematisk at det ikke er der, men det er jo greit at man får riktig info?

INGREDIENSLISTE klikk her 🛑 kanskje noen ser hylaronsyre på denne??? Mulig jeg må ha briller 🤓

Så hva sier det store internett om denne trenden? Jo, det er ikke noen studier som tilsier at boblemasker gir huden mer oksygen, enda hvertfall. Men de er jo morsomme da, man ser jo ut som the Thing i avengers seriene, da man bruker dem 😂 og en fordel er at man dyprenset mer enn man kanskje vanligvis får til med rens.

Så hva med askepottmasken, altså, den er ikke dårlig. Og jeg tror at har du tørr hud, så vil denne antagelig passe deg godt, og selv om jeg ikke har det, så likte jeg den forsåvidt. Jeg får veldig glatt hud av den og den jevner noe, og bra fuktighet.

Men 599kr 😳 det er mye for en maske som dyprenser og fukter. Så er den verdt det egentlig? Har du veldig lyst til å bruke sånne boblemasker så er det ikke det verste du kan investere i. Kjøper du enkelt pakker av boblemasker, ja så blir det fort 600kr uansett. Og denne er drøy i bruk.

Så når vi snakkker om hudpleiebedriften og Linda Johansen, så har jeg stor respekt for det hun har fått til. Vi har ikke sånn overflod av damer som får til ting innen denne bransjen, hvertfall ikke i Norge. Så kanskje det er nok til å støtte henne ved å kjøpe denne? I don’t know… noen som har meninger?

Leave a Reply