Nytt merke på Kicks.no

Har dere hørt om Budgie? Det er et koreansk merke, som er mer prisvennlig enn andre merker.

Jeg kjøpte Budgie sweet dreams for litt over en måned siden tror jeg og har brukt denne en stund nå.

På Kicks står det: En smeltende nattmaske som bidrar til å reparere og gi nytt liv til tørr og gusten hud mens du sover. Herlig mykt mangosmør som er rikt på fettsyrer, gir næring i dybden, mykgjør og beroliger, mens agurkekstrakt tilfører huden fuktighet. 100% vegansk og produsert i Korea.

Prisen på denne er 199kr 🥳

Denne vil passe deg med normal/tørr hudtype best. Men jeg har kombinert og må allikevel si at jeg har egentlig likt denne godt. Det er ikke slik at jeg synes den blir for fet, kan ha noe med at jeg eksfolierer mye og behandler huden ofte og dermed får mer normal talgproduksjon.

Den gir passe med fuktighet i min mening, går veldig godt sammen med andre serum, har ikke hatt noe produktkræsjer med denne.

Og la oss snakke om prisen da…… den er jo veldig bra i forhold til det du får. Jeg har som sagt brukt denne lenge nå, og jeg bruker ikke mye av denne om gangen. Har du tørr hud så vil du kanskje bruke mer enn meg, men den er likevel drøy i min mening.

Den lukter ikke noe spesielt, bare krem liksom. Kan ikke helt se at det er noen parfymerende ingredienser i denne. Det er farge i den da, for å få gulfargen.

Hovedingrediensen i denne er glycerin som vi alle er enige om at er en knall fuktighetsgivende ingrediens…. sant vi er enige om det 😃 jeg nevner også panthenol og allantoin som er super fine ingredienser som fukter og beroliger huden.

Denne vil som sagt passe best til deg som ikke har for fet hud, men jeg liker denne allikevel, jeg kjenner at selv om den gir mye fukt, så trenger jeg det innimellom.

Men frykt ikke, som selverklært testperson har jeg bestilt alle kremene i serien, fordi jeg er en hudpleie «horder» 😆

Jeg anbefaler denne ❤️

One thought on “Nytt merke på Kicks.no

  1. Takk for tips 🙂 Jeg prøver egentlig å holde hudpleierutinen min litt minimalistisk, men fuktighetsmaske er jo i grunnen et must-have på linje med retinol, c-vitamin, syrer og solkrem. I likhet med deg har jeg kombinert hud, så denne skal prøves!

Leave a Reply