Beste hårmasker ever

Og jeg overdriver ikke en gang. Beklageligvis så må man til det o store utland for å få kjøpt denne. Men jeg er så glad i denne at jeg skriver om den allikevel.

Og den heter Surya Brasil Color Fixation Restorative Hair Mask. Den er altså så utrolig god. Jeg har «ihjæl» bleket hår, fordi jeg gjør det selv 🤦‍♀️ og denne masken redder håret mitt.

Beklager den litt fillete boksen, men den har stått i dusjen, så den har fått det.

Denne bruker jeg etter shampoo og spesielt etter jeg har dyprenset håret. Jeg bruker den i hele håret, til og med hårbunnen i 15 minutter uten at jeg en eneste gang får fett hår av den grunn.

Det lille som er igjen. Har akkurat bestilt to nye bokser fra house of beauty.

Beklageligvis som jeg sier så er dette en Brasiliansk nettbutikk. Men det har vært null stress å bestille fra dem. De har alt mulig rart der, så vanskelig å bare bestille en ting men det er jo gjengs egentlig.

Den koster nå $11.95 og da jeg bestilte to bokser nå med frakt så ble det $35.90 altså 340,68kr og det synes jeg ikke er spesielt dyrt.

Bakdelen er at det tar noen uker før den kommer med mindre du spanderer på deg rask shipping, men det er dyrere. Jeg har også fått beskjed om at det er pga situasjonen med covid at det har tatt lengere tid, så ta det med i betraktningen.

Den inneholder blandt annet cupuacu smør som er en frukt som hører til kakaoslekten. Buriti olje som er en olje fra en palme. Og risprotein har den også. For min del har jeg endelig funnet noe som ikke tynger ned håret så mye som andre masker har en tendens til å gjøre. Som regel kan jeg aldri ha en hårmaske i hele håret uten at det mer eller mindre blir fett samme dag.

Denne er absolutt verdt å prøve hvis du har slitt hår, helt fantastisk.

Legger ved en link for den som har lyst til å sjekke den ut 🌟

https://www.houseofbeautyworld.com/subrcofireha.html

Ellers så har jeg egentlig vært på fjellet hele uka, norsk natur om høsten er helt fantastisk 🍂🍁

Leave a Reply