Sensilis Hydra Essence Gel Sorbet 40ml

Kjøpte denne på Vita, og tror den var på salg, Vita har jo ofte tilbud på Sensilis. Men pris uten noen kampanje er 249kr

Det som i utgangspunktet tiltrakk meg til denne var at det var glyserin i denne, og det er i min mening den meste fuktighetsgivende ingrediensen til min hud. Pluss at du har aloe vera, hyaluronsyre og grapefruktekstrakt.

Dette er en gel som dere ser over….. de har da prestert å farge den blå, ikke at jeg skjønner hvorfor, men javel.

Skal man bruke denne så er man egentlig avhengig av enten å ha veldig fet hud eller bruke en hydrerende toner eller essens under. Den fungerer bra for meg på dager der jeg ikke bruker sminke eller mineral solkrem. Men skal jeg sminke meg så blir den for tørr og consileren sprekker opp.

Den kontrollerer olje ekstremt godt, nesten for godt. Jeg så at på Vita hadde flere kommentert at de fikk kviser av den, det har ikke jeg opplevd. Men jeg tenker at uren hud antagelig ikke skyldes denne, men mangel av andre produkter som tar tak i den urene huden. Jeg har ofte en essens eller toner med BHA, for å kontrollere det. Men selvfølgelig kan det være tilfelle at noen får utbrudd av denne.

Moden hud vil antagelig ikke like denne så godt, det er knapt så man merker shea smøret i denne, så jeg tenker at denne nok er bedre til yngre hud som ikke trenger fett eller voks ingredienser for å holde huden myk hele dagen.

Den er parfymert, desverre for noen, men den lukter veldig behagelig for den som tåler det.

Jeg synes ikke at det er den mest anvendelige ansiktskremen i haugen av produkter jeg har. Men noen ganger så liker jeg den absolutt. Det er jo ikke slik at huden er lik hver uke, sånn en gang i måneden omtrent så er huden kanskje litt fetere enn normalt…. if you know what I’m talking about 😬 og da er den behagelig å bruke. Og bedre i sommer halvåret enn vinteren definitivt. Men som jeg nevnte over, å bruke sminke eller mineral solkrem over er totalt drepen for min del. De gangene jeg har brukt sminke over denne er primer som er mer hydrerende ett must hvertfall.

Jeg tror ikke at dette er en favoritt. Jeg kommer nok til å bruke den opp, men det skal mye til at jeg kommer til å savne den. Men som sagt så den yngre forbrukeren vil kanskje like denne.

Ser dere forresten det fantastiske kunstverket denne tuben ligger på 🤩 det fikk jeg til jul av minste frøkna 😊

Håper dere får en fin mandag, så fin som mulig hvertfall…. er ikke så glad i mandager egentlig 🙄

Leave a Reply