PMD Clean PRO Rose Quarz Brush

Denne herligheten kan kjøpes hos skinstore.no til den nette sum av 2229kr.

Den har to sider, en som er ansiktsrensende og den andre varmes opp og er da til å massere inn serum.

Den har fire forskjellige vibrasjoner på ansiktsrens delen. To jevne vibreringer i forskjellig hastighet og to pulserende i forskjellig rytme.

Rosequarts delen varmes kun opp, men kan selvfølgelig brukes kald hvis man vil det.

Jeg har vel hatt denne i tre måneder nå sånn ca. Og har brukt den hovedsakelig på kvelden. Jeg synes det blir litt tidkrevende på morningen å skulle bale med denne.

Og av en eller annen grunn så liker jeg ikke den oppvarmende delen sammen med C vitamin og har jeg det i rutinen min så har jeg det på morgenrutinen, så da er det to grunnen til at jeg ikke gjør det.

Ok, så vaskedelen, hvis du er en aggressiv vasker så kan jeg se fordelen ved å ha en slik som denne. Du blir mer forsiktig. Og selvfølgelig så føler jeg at den rengjør litt dypere. Men det er ikke slik at det er så stor forskjell at jeg ikke fint klarer meg uten. Men den er behagelig absolutt.

Oppvarmingsdelen av pmd’en er den jeg liker best, men slett ikke til alle serumene jeg har. Og det er litt sånn at de serumene som er mer «vannete» så liker jeg best bruken av rosequartsen. De som er tjukkere og seigere i konsistens så er jeg ikke så glad i å bruke den. Og som nevnt over, jeg kjenner et ubehag ved å varme opp c vitamin serum, men det kan være i hode mitt at det er sånn, så jeg har ikke noen god grunn for at det er slik. Men det kan ha med hudtypen min å gjøre.

Serumene trekker hvertfall veldig godt inn, og det føles som det virker bedre da. Det er antagelig igjen noe som foregående hodet mitt men…. mye som foregår kun der 😂

Jeg har også brukt den til tonere og kremer. Og det samme går igjen, hvis konsistensen er for tjukk på kremen så liker jeg det dårlig. Det kan også være at det er for mye fett i disse kremene så at det blir liggende utenpå huden og dermed liker jeg dårlig følelsen det gir. Men med de rette produktene så er det overlegent å bruke denne. Jeg digger den!

Batteriet holder ekstremt bra, det er ikke slik at jeg lader denne ofte. Jeg har kanskje ladet den fire ganger siden jeg kjøpte den, så veldig bra.

Designet er upåklagelig, den er veldig fin å se på 😍

Prisen er helt krise, det er så dyrt at det skulle nesten ikke vært lov. Men jeg tenker at dette er ikke noe du investerer i med mindre du er ekstremt opptatt av hudpleie. Og da tenker man kanskje ikke så mye på pris som effekten av den.

Men skal du bare ha en sånn «vaskedings» så finnes det billigere alternativer til denne også hos pmd men og andre produsenter.

Dette er ikke noe løp å kjøp produkt, men det er veldig luksus og god kvalitet på produktet 🌟

Leave a Reply