The best of ”hittil”

Hvorfor ikke gi dere en en «best of» liste innimellom 😃 jeg prøver utrolige mye hele tiden og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. The struggle is real 🤨

Man må ta med i betraktning at jeg har kombinert hud og er voksen, og har slitt med hormonell akne og har derav en del arr etter dette, så ha det i bakhodet. Det jeg mener er best vil delvis være basert på at disse tingene fungerer bra for disse problemene og min hud.

Beste cleansing balm eller olje

Første steg i rensen. Og det må bli Klairs gentle black deep cleansing oil

Løser opp sminke som en drøm, til og med vannfast maskara. Prisen er ikke gal med tanke på hvor lenge du har den. Ingen parfyme ⭐️

Beste ansiktsrens

Ingen over, ingen ved siden. Har du iren hud så blir det ikke bedre enn La roche posay effeclar

God størrelse for prisen. Jeg har hatt min i evigheter nå. Må sies at jeg hopper ofte over å rense om morgenen, jeg bare skyller med vann. Men allikavæl da, holder lenge 🙌 mild nok til at de fleste kan bruke den.

Beste toner

Det er nok I’m from Rice toner.

Denne passer til alle vil jeg påstå. Over 77% risekstrakt så er denne uslåelig på å gi passe med fukt og til å jevne ut hudtoner uten at den på noen måte er strippende. Litt dyr, men verdt det.

Beste serum dagtid

Jeg er en sucker for C vitamin, og det aller beste er nok Ole Henriksen sitt Banana bright serum. Det er altfor dyrt, men det er overlegent. Er du over 30, så mener jeg nok at det er dette man burde investere i. Merkbar endring i huden i form av glød. Og huden min kjennes sunnere ut etter jeg har brukt denne. Hjelper veldig på misfarging av hud.

Beste serum natt

Vi kommer ikke utenom the ordinary. Og selvfølgelig så er the retinol emulision jeg snakker om.

Formuleringen er lett og passer så bra sammen med andre produkter. Og det er nok fordi den ikke er oljebasert som andre blandinger med retinol. Den er mild og du blir ikke rød eller flasser som en gal. Er du som meg å liker å pushe grenser med retinol så funker denne også under øynene for min del uten irritasjon. Nå skal man egentlig ikke gjøre det. Men det er mye man ikke skal gjøre 😬 flott produkt å prøve hvis du aldri har testet før i min mening.

Beste fuktighetskrem

Nå starter problemene…… for her er jeg ikke helt enig med meg selv. Men jeg kommer stadig tilbake til La roche posay Hyalu B5

Det er en utrolig godt formulert krem til de fleste. Lett nok til den som har kombinert hud og fukt nok til den med tørr hud. Lukter så godt, så derav uegnet for de med parfyme allergier. Men allikevel må jeg påstå at denne er veldig veldig god ⭐️ har du tørr hud så burde man kanskje ha en fetere krem om natten men for dagen så er denne perfekt.

Beste nattkrem

Hvertfall hvis man bruker retinol, så må man tilføre en del fukt selv om man har kombinert hud. Og CeraVe er ett godt alternativ, både prismessig og funksjonsmessig. Fordi den har så mye ceramider som gjennoppbygge huden, så passer denne veldig bra. Bruker jeg denne så må jeg med kombinert hud rense på morgenen, for ja den gir virkelig fukt, men for den med tørr hud vil det være unødvendig.

For 139kr så er denne helt genial.

Så det var vel hele rekka. Hvis noen har lyst på min mening ang andre hudtyper eller aldersgrupper så hyl ut, selv om ting ikke passer til meg så har jeg mine meninger om det jeg har prøvd, og mye vil være passende for andre 😃

Leave a Reply