Akneplaster

47 kr på farmasiet. Akneplasteret er vanntett samtidig som det er pustende. Det absorberer sekresjon og beskytter mot smuss og bakterier. Akneplasteret forkorter kviseperioden og reduserer arrdannelse. Ingen virkestoff (farmasiet.no)

Jeg vet ikke hvilken Gud jeg har irritert, men en eller annen var det nå i sommer. Jeg fikk tidenes kvise rett under øyet, på den tynne huden 😱 og hva jeg har gjort for å fortjene det, det vet jeg ikke, jeg går igjennom livets handlinger uten å finne svar. Dere vil ikke tro hvor stor å vond dem var. Hjelpes…..

Uansett da, jeg er en jævel på å pirke, klemme og rett å slett bare ta på hele tiden. Noe som selvfølgelig ikke hjelper det dugg, men jeg klarer ikke å la være.

Så i ren panikk så kjøpte jeg disse da jeg var på ferie i Oslo i håp om å begrense skaden noe. For akkurat under øyet, skjønte til og med jeg at jeg måtte la være å pelle for mye. Sjansen for å rette opp den arrpigmentering med diverse serum og dill er nok minimal akkurat der.

Disse hjelper ikke på kvisen what so ever, den stopper ikke opp av å få på ett plaster. Det den derimot funker for, det er min konstante pelling og tvangstanker om å måtte ta på hele tiden. Derav så blir den heller ikke verre slik jeg ofte får den til å bli. Ikke synes det spesielt godt heller, hvertfall ikke mer enn en kjempestor rød prikk, så det går fint an å bruke den på dagtid.

I mangel på egnet sted å ta ett bilde av disse plasterne så ble det behørlig fotografert på kneet på olabuksa i Oslo😬

De faller ikke av, det er helt sikkert, de henger der hele dagen. Ikke gidd å sminke over dem, for det ser bare dumt ut (ja jeg prøvde).

Så har du samme tvangstanker og dårlig selvkontroll som meg, så anbefaler jeg absolutt disse. Fåes kjøpt på de fleste apotek 🙌 da får man hvertfall ikke anledning til å gjøre ting verre.

Leave a Reply