Joda…. jeg lever 🥳

Jeg har måttet tatt meg en liten pause fra «blogglivet». Jeg publiserte jo opp denne midt i korona nedstengningen av landet, og har hatt god tid til å skrive innlegg langt frem i tid og har hatt mye liggende. Så åpnet landet igjen og jeg har hatt 5 eksamener og fikk knapt med tid til alt jeg driver med. Dermed gikk jeg i overload….. totalt.

Så, jeg bare måtte legge det litt fra meg en stund, og vurdere videre veg. Jeg klarer nok ikke å produsere ett innlegg hver dag. Jeg har innsett att 2-3 i uka er nok det meste jeg greier. Jeg bruker mange timer på ett innlegg og i tillegg har jeg alt av søk jeg gjør i forkant for å gi dere best mulig informasjon.

Mulig at jeg kanskje ikke trodde at noen ville lese denne bloggen. Men der tok jeg da feil. Og dermed må jeg legge meg på en linje der jeg klarer å levere dere ordentlige innlegg. I tillegg så er jo denne «hudpleiefruen» noe som var mer en gimmick enn noe annet. Jeg har enormt stor respekt for supporterfrue, fotballfrue og andre fruer innen bloggverden. Men jeg tror ikke jeg skal sammenligne meg forøvrig med de damene. Jeg er bare meg. Dermed så skifter jeg nå til hudpleiedagbok.no

Linken til hudpleiefruen vil fremdeles fungere så dere behøver ikke å gjøre noe selv for å fortsette å følge denne bloggen.

Håper jeg blir tilgitt for denne ureglementerte pausen, da dere nå får noe nytt å lese på etterhvert.

Jeg kan forresten snart grave meg ned i hudpleieprodukter, da alt jeg har bestilt fra mange måneder tilbake plutselig har kommet i posten. Hurra og hvor skal jeg begynne 😂

Flere av dere som kjenner på at livet før og etter korona har endret seg 🤔 husker ikke at det var så hektisk i januar???

Leave a Reply