I’m from – Fig Boosting Essence

Kjøpt fra Yesstyle for en halv nyre, men jeg regner nesten med at skinsecret får den inn snart? De har hvertfall reklamert for den. Og prisen vil sikkert ligge omtrent som de andre tonerene fra I’m from (ca300kr) Den har som alle andre produkter fra I’m from mye ekstrakt, hele 62,7% fiken ekstrakt i denne. Fiken er ett naturlig antioksidant og er kjent for å øke huden fuktighet fordi den hindrer vesketap fra hudens øverste lag.

Den er ikke så tyntflytende som jeg er vant til at en essens er, den er veldig tjukk egentlig, så den trekker ikke så godt inn som ris toneren fra samme merke.

Da jeg har brukt den så føler jeg egentlig at det ligger igjen ett lag på huden, og igjen er jeg redd at det er dimethicone (silikon) som gjør at jeg føler det sånn. Jeg er liksom ikke imot silikon i hudpleie, men ofte så blir man sittende med følelsen at man har en film i ansiktet.

Den har Panthenol og allantoin som jeg digger, så det synd at jeg ikke får denne til å funke. Den har også Betaine Salicylate som er en mildere for for salisylic acid som jeg liker godt.

Jeg må også tenke på hvilken produkter jeg har i tillegg til denne da jeg bruker denne da det kan «balle» seg på huden hvis produktene krasjer litt, og det synes jeg er litt kjedelig.

Skjeldent jeg har vært så skuffet over ett produkt som jeg har vært over denne 😞 og jeg vil så gjerne like den for jeg er jo så glad i Rice toneren som de har. Dessuten så var flaska rosa 😍

Men jeg kan ikke juge, denne er litt «over hypet». Jeg synes ikke den gjør noe egentlig. Det blir litt sånn bortkastet produkt å bruke for min del, jeg trenger mer. Det jeg har best erfaring med når det gjelder denne er å bruke den helt til slutt som en lotion på huden hvis jeg føler at jeg har fet hud når jeg har den uka…. 😬 men det er jo overhode ikke sånn den er tenkt brukt.

For den som følger meg på tik tok så ligger det ute en video da jeg prøver denne sammen med masker som du dynker selv med det du vil, og det var ingen god plan med denne. Den blir «for mye» for huden min hvertfall.

Fordelen er jo at du får masse produkt og den varer jo for evig. Jeg har brukt den en stund og jeg har igjen mye enda.

Jeg tenker at har du tørr eller sensitiv hud eller begge deler, så kanskje denne kan være noe for deg. Også hvis du ikke har uren hud, slik som meg. Hvis du også liker denne ekstremt hydrerende looken for huden din, så vil du også like denne. Mange som sverger til koreansk hudpleie liker det. Ellers så synes jeg I’m from Rice toner ett veldig mye bedre produkt fra I’m from enn denne fiken essensen 😞

Leave a Reply