SISLEY BLACK ROSE CREAM MASK

Til kroner 1345 for 60ml og rørende omtale fra damen på Fredrik og Louisa, så kjøpte jeg denne uten å være tilregnelig i kjøpsøyeblikket, og etterpå husket jeg ikke helt hva som hadde skjedd……

Kjøpt før 17 mai som dere ser 🇳🇴

Dette står om produktet :

Masque Crème à la Rose Noire gjør at huden øyeblikkelig ser “”yngre ut””. Den er rik på antialdringsingredienser (ekstrakter av sort rose, algen padina pavonica og alkekengi calyx) som umiddelbart gyver løs på tegn til tretthet, og etterlater huden ung og energirik. Inneholder tre funksjoner som gir klar og oppstrammet hud på kun 10 til 15 minutter:

  • glattende og oppfyllende,
  • revitaliserende,
  • mykgjørende og fuktgivende.

Til 1345kr så burde den egentlig gå på av seg selv, men over til fakta.

Jeg hadde høye forhåpninger og damen på parfymeriet sa at jeg måtte være ytterst forsiktig med bruken av denne da du ble knall rød av den. Jeg ble ikke en halv tone rødere enn gang av denne. Null niks nada skjedde. Ikke noe i det hele tatt. Ikke en gang en rosa flekk fikk jeg. Jeg blir heller ikke mer hydrert enn andre kremer og masker, men ja den filter bra. Det skjer ikke noe mer egentlig, jeg er super frustrert.

Du kan også bruke denne som ansiktskrem eller nattkrem, for ekstrem hydrert look…… vel, ikke noe mer enn andre ting jeg har prøvd.

Denne er ikke verdt pengene i min mening, den er altfor dyr, og effekten den har står ikke i stil med kroner og øre, for min del. Det var ikke mye øyeblikkelig med denne gitt.

Sjeldent har jeg vel studert så på ett produkt som dette. Hvorfor alle synes det er det beste som finnes av masker… jeg skjønner det ikke. Har du som meg, kombinert hud, litt tekstur, kan ha urenheter, har hud som tåler mye. Da kan du bare finne noe annet å kjøpe.

Det blir litt sånn at så mange mennesker kan da ikke lyve heller, det må jo være noe med denne som gjør at folk betaler over 1000kr for den…. 💸💸💸💸💸

Jeg vet ikke hvordan denne er for de med tørr hud, så jeg håpet egentlig at noe. Av dere med tørr hud hadde prøvd den så jeg fikk høre. Kanskje den egentlig funker fjell, bare ikke til meg 🤷‍♀️

Uansett så skal jeg bruke den opp, og kanskje man ser resultater om en stund??? Det er lov å håpe 🥵 jeg skal hvertfall oppdatere om det skjer 🙌

Leave a Reply