E cooking peeling mask

Kjøpte denne etter at en som sendte meg hudpleierutinen sin hadde denne i rutinen sin. Og jeg ble nysgjerrig.

Dette er ikke for den sensitive, eller allergiske, eller for noen som ikke har prøvd kjemisk peeling.

Kostet 399kr på farmasiet.no men jeg ser at den var billigere andre steder. Den er ganske tyntflytende, og den ser litt melisaktig ut i krukken, pluss at den lukter surt.

Dette er en peeling med mest av Lactic acid, men den har også Glycolic acid og Salicylic acid i tillegg. Så det er en skikkelig kur til den som sliter med uten hud.

Jeg ble rett å slett redd da jeg hadde brukt den, jeg var så rød at jeg så nesten brent ut i ansiktet. Og det svidde ganske bra ja. Etter vel en til to timer så gikk det bort. Men jeg ble litt stresset ja da jeg så hvor rød jeg faktisk ble av denne.

Det anbefales at man ikke bruker denne mer enn 5 min første gangen, leste jeg etter jeg hadde brukt den……. jeg hadde den på i 10 minutter…. dårlig ide.

Huden ble veldig myk etter den verste irritasjonen hadde roet seg, og jeg ser definitivt at jeg har fått en friskere farge i ansiktet etter jeg har begynt å bruke denne.

Bakdelen er vel først å fremst at den er i sterkeste laget for de fleste. Vil du prøve denne så må du for all del ikke ha den på så lenge som jeg gjorde. Å ha den på hud som har aktive kviseutbrudd er heller ikke noe jeg tror fungerer veldig bra. Den er rett å slett for sterk.

Tåler du mye, ja så er jo denne en av de sterkeste kjemiske peelingene jeg noen gang har prøvd, til og med sterkere enn blodmasken fra The ordinary, og ingen tvil om at den virkelig eksfolierer 🥳

One thought on “E cooking peeling mask

Leave a Reply