Pixi Glow tonic

Visst dere at H&M hadde denne serien? Jeg vet ikke hva jeg har drevet med i det siste som ikke visste det…. antagelig på nett 😬

Jeg kjøpte en mini av denne, for jeg har så fryktelig mye tonere som jeg ikke har fått brukt helt opp enda. Men jeg klarte ikke å bare gå forbi…..

Dette er en kjemisk eksfolier toner, den skal gi glød, fjerne døde hudceller, minimere porer og fine linjer. Den lover ganske mye.

Uansett, det denne kan sammenlignes med er vel The ordinary Glycolic 7%. Og selv om denne bare har 2% mindre Glycolic acid, så virker den ganske mye mildere.

Hovedingrediensene i denne er aloe vera og witch hazel eller da trollhassel på norsk. Ikke alle synes noe om trollhassel i hudpleie, fordi det inneholder tanniner som kan tørke ut huden og kan være veldig irriterende, pluss at det som oftes er destillert med alkohol som igjen kanskje ikke er det beste, men kanskje de har en annen måte å destillere trollhassel på i og med at det står at den er alkoholfri. Men, noen liker trollhassel, og særlig kanskje de som er yngre.

Jeg ser ikke problemet med trollhassel i denne, da den har veldig mye beroligende og fuktighetsgivende ingredienser i tillegg. Den har blant annet urea, som er kjempe fin til tørr hud. Jeg merker hvertfall ikke noe til noe uttørking eller irritasjon. Kanskje mer motsatt 🤔 at den er for tung, jeg vet ikke man kan si det om en toner som er nesten som vann, men det hendte at jeg tenkte at den ble det.

Den er veldig vannete, jeg tømmer produktet i hånda og klapper inn sånne type tonere, føler liksom at det blir borte mye produkt hvis man bruker bomullspad. Trekker lett inn. Jeg har ikke hatt noen problemer med å kombinere denne med andre serum eller kremer.

Er den like bra som The ordinary… Nope, det er den ikke for meg hvertfall, men det har mye med parfymen å gjøre, den lukter ikke sånn kjempe godt synes jeg. Det kan hende jeg tar feil, men det virker på meg som det er en slags roseduft i denne, og jeg liker sjeldent det. Jeg synes den er litt kvalmende. Men lufta henger ikke igjen mer enn 2 sekunder, så det er liksom ikke ett kjempe problem.

Positive er at den svir ikke i det hele tatt, det kan den fra The ordinary gjøre. Huden føles ikke uttørket eller dehydrert i det hele tatt. Jeg har nok brukt denne oftere enn The ordinary sin, den er veldig hard mot huden min, så jeg må ha oftere pauser fra den tror jeg enn denne.

Gjør den det den lover, mmmmmm jeg tror ikke helt det. Den eksfolierer ja, det er greit. Porene holdes rene. Men minimerer porer og linjer, ikke som jeg kan se eller merke etter en måned hvertfall, men jeg har ikke akkurat mye av linjer og rynker heller da, så det kan bli litt vanskelig å si. Men det jeg har, har ikke blitt mindre. Men jeg merker at huden er hakket mykere enn ved bruk av The ordinary feks. Når jeg bruker The ordinary sin så lesser jeg på med mer fuktighet hele tiden enn ved bruk av Pixi, den er nok mer strippende enn denne, men det er jo akkurat det jeg liker med The ordinary sin. Og jeg synes huden får mer glød ved bruk av The ordinary sin.

I og med at jeg kjøpte en mini (100ml) så er denne snart tom, tok meg ca en måned å nesten tømme den, dog jeg brukte den ikke absolutt hver dag. Men full størrelse koster 179kr og da får du 250ml så den vil nok vare hvertfall 3 mnd, kommer selvsagt an på hvor mye du bruker den. Er jo ikke bestandig at det lønner seg å bruke den absolutt hver eneste dag. Greit å ta en pauser, jeg må hvertfall ha det. Men prisen er god i forhold til det du får. Koster vel omtrent det samme som The ordinary sin.

Jeg tror, at hvis du er tenåring, ung voksen, og mer på den tørre siden av hudtypespekteret, så vil du antagelig like denne. og du tåler parfymeprodukter, ikke å anbefale for de som er allergiske for det. OG ikke minst så må du tåle trollhassel.

Har du kombinert hud, så vet jeg ikke helt om jeg ville satset pengene mine på denne. Som jeg nevnte litt lenger opp, så får jeg følelsen av at den er for mye, men klarer ikke å sette fingeren helt på det, men det kan selvsagt være ureaen og aloe i denne som gjør det. Men i og med at de kommer i minier, så kan man jo også prøve uten å dra på seg litervis som man ikke får brukt, så det er positivt ⭐️ minier kostet vel 179kr eller noe, jeg husker ikke helt, men det var ikke mye.

Leave a Reply