Babor hydra glow

Dette er en av de tingene som ble sendt ut til en leser. Nemlig Marit, hun har sensitive tørr og moden hud. Så da kan dere se hva vi begge mener om denne kuren som Babor har.

Først litt om produktet.

Ampullkur med hyaluronsyre og polysakkarider som gir huden en fuktboost. Kur som gir huden en intensivbehandling og ekstra glød, takket være glow pigment og PerfectionPeptide P3.

Inneholder: 4x Hydra Plus + 3x Perfect Glow

Bruk: Morgen og/eller kveld, etter rengjøring, på ansikt, hals og dekolletasje. Masser inn til den har gått inn i huden og følg deretter opp med passende krem.

Hudpleiefruens tanker om dette: For det første er de aktive ingrediensene i disse ampullene hyaluronsyre og polysakkarider. Ingrediensene er ikke dårlige, men det er heller ikke revolusjonerende. Det er under 1% HA i disse ampullene, og det mest fremtredende ved denne kuren, er parfymen. Jeg beklager, men det er som å ha såpe i ansiktet ditt etter allerede å ha renset det. Men det irriterte ikke i det hele tatt. Fra den femte ampullen kan du se på bildet at fargen er annerledes, og det er fordi den har CI 77491 i seg, og det er farge. Den har også noe som heter Synthetic Fluorphlogopite, og det er et fancy ord for syntetisk mica, ofte brukt i sminke for skimmer og glans. Så jeg forstår hvorfor de har disse i ampullene, men jeg tror ikke jeg er enig …. etter min mening gjør dette produktet ingenting i det lange løp. Det endrer ikke huden din annet enn å legge til farge og glimmer for glød, og når behandlingen er over, og du vasker ansiktet ditt, er gløden borte. Hvis du ikke har noen problemer med huden din, og vil ha denne midlertidige gløden mot en event, fest eller en spesiell anledning, kunne jeg kanskje se fordelen. Men det er 400 kroner for en kur og det er dyrt å kjøpe og bruke over lengre tid, i det minste for meg. Jeg kan ikke anbefale dette 😔 (jeg fant denne kuren noe billigere på lyko.no men da får du frakt i tillegg). Jeg kan legge til at min hudtype er kombinert, akneutsatt, store porer.

Man kan se her fra dag fem at de har endret litt på serumet og man kan helt tydelig se at det er både farge og skimmer i ampullene.

Men det Marit var også med å testet. Marit er snart 60 år, og forteller: er mye ute, jobber i barnehage, har en tørr og ganske rynket hud, finner ikje produkter som passer min hud og reagerer på en del kremer.

Og hun sier om disse ampullene: I utgangspunktet likte jeg de men hele uken har jeg klødd i fjeset, og huden har ikke føltes særlig mer «fuktig»

Så der har dere anmeldelsen av Babor hydra Glow 🌸

Leave a Reply