Acetyl hexapeptide-8

Er ikke noe rart at man kan bli skremt av alle disse rare ordene, dette høres ut som plantegift eller noe 😂 men det er det ikke, dette er

The Ordinary Argireline Solution 10%

Men den aktive ingrediensen heter da Acetyl hexapeptide-8 ellers er det vann og Propanediol som det er mest av. Burde på papiret være så lite irriterende at de fleste burde kunne bruke dette.

Påstand: Serum som kan reduserer dynamiske linjer og rynker i pannen og rundt øynene.

Hva er det egentlig? Jo det er en syntetisk ingrediens mot bekjemping av aldring/rynker. Det er et peptid som er et fragment av SNAP-25, et substrat av botulinumtoksin (Botox).

Kan…… er ordet å merke seg her. Det finnes ikke nok studier til å kunne «backe» opp denne påstanden. Studier gjort sier at det kanskje ikke kan trekke langt nok ned i huden til å faktisk kunne gjøre det den sier. Men det kommer igjen an på formuleringen.

Dette er det produktet jeg har hatt minst lyst til å prøve, fordi det finnes ikke nok positive studier til å bruke penger på det egentlig. Det er så mye vi vet at fungerer, dermed bli det litt …. lite fristende å bruke tid på dette. Men i følge de på H&M så er det veldig bra…….. ok 🤔

Men, siden den koster 99kr så er det ikke den helt store investeringen hvis det ikke funker i det hele tatt.

Den er veldig tyntflytende, nesten som vann. Men ikke klissete eller seig på noen måte slik som andre serum kan være. Så sånn sett så passer dette i kombinasjon med andre serum da det ikke kolliderer med andre formuleringer, hvertfall har ikke jeg erfart det foreløpig.

Prøvde å demonstrer hvor vannete denne egentlig er 💧

Akkurat om det fungerer eller ikke, det er vanskelig å si. Jeg ser ingen endring i huden i det hele tatt. Kanskje er dette noe man må bruke over mange måneder for å se noen effekt, men det har i såfall ikke jeg tålmodighet til. Må være så ærlig at jeg sier det.

Jeg tror ikke dette er noe jeg hadde på en måte «satset» på at skulle hjelpe meg i kampen mot rynkene, i hvertfall ikke som eneste aktive ingrediens. Og det kan på ingen måte sammenlignes med Botox som settes som sprøyte.

Du finner acetylheksapeptid-8 i Buffet fra The ordinary og Buffet + Copper peptides, så jeg føler egentlig at de er bedre produkter enn dette alene. Men når det er sagt så liker jeg å bruke det, og det er nok fordi det er lett å kombinere med andre serum tror jeg, ikke veldig forskningsbasert med andre ord 😂

Min anbefaling er å gå for Buffet produktene i stedet 😇 hvertfall fra The ordinary. Men sliter du med å finne noe du tåler, så kanskje kan dette være noe for deg?

Leave a Reply