Eir rose-hip Serum

En av de bedre ansiktsoljene jeg har til min hudtype. Det står serum og ikke olje, men det er forsåvidt en veldig lett olje. Den er ikke for «fet» hvis man kan si det. Nå bruker jeg ikke denne hver dag, men etter ansiktsmasker som «behandler» andre ting en hydrering feks. Det vil si etter en kjemisk peeling kan det være greit å tilføre litt ekstra og ellers hvis jeg føler at jeg trenger mer en dag. Har du tørr dehydrert hud så kunne du antagelig brukt denne hver dag.

Den er ikke parfymefri, men den lukter altså så godt, at det er rett å slett en drøm å bruke. Men den er selvfølgelig ikke egnet for deg som reagerer på parfyme. Jeg skulle ønske at Eir vurderte en helt parfymefri serie også.

For det jeg vil trekke frem er jo at dette er et norskt merke, det er sånn midt på treet når det gjelder pris, denne oljen er kanskje litt dyr 320kr men det finnes dyrer, og de prioriterer bærekraftighet både med ingredienser og emballasje. Så dette støtter jeg helhjertet. Og nå fikk kanskje ikke dere med dere alt som har skjedd på Instagram ang rasisme, og alt det. Men Eir var hvertfall ett av de selskapene som tok ett standpunkt mot rasisme ganske raskt og jeg setter hvertfall pris på at noen tørr å være vokal når det gjelder den problematikken også i Norge. Men lurer noen på hva det her egentlig dreier seg om så kan jeg evt lage ett eget innlegg om akkurat det som skjedde i juni i «hudpleie samfunnet».

Ingredienslisten er ganske kort Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (fett syre), Hydrogenated Oliv Oil Unsaponifiables (oliven olje), Avene Sativa Kernal Oil (havre), Canola Oil (raps), Shea Butter Ethyl Esters, Rosa Canina Fruit Oil (nyperose), Parfum, Tocopherol (vitamin E)

Og dette skriver Eir om produktet; Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

Link til produktet: https://www.eirscandinavia.com/ansiktsolje-havre-nype/000000000001200505.html

Rosehip er jo nyperose, og olje laget av rosehip er ikke-duftende mykgjørende planteolje som har antioksidantegenskaper og er en rik kilde til fettsyrer som er bra for huden vår.

Antioksidanter vet vi er bra for å bekjempe frie radikaler som ødelegger huden vår. Men det er den mykgjørende egenskapen som gjør at jeg liker den. Den er også drøy i bruk.

Anbefaler absolutt denne 🌷

Leave a Reply