La roche posay HYALU B5

Denne koster 254kr hos farmasiet (tilbud nå, 203 kr) dette er en lettvekts hudkrem uten parfyme.

Det er kjempe lenge siden jeg kjøpte den og jeg har snart brukt den opp, men har helt glemt å skrive om den.

Den har hyaluronsyre i seg derav navnet, og vitamin B5. Vitamin B5 mykgjør og fornyer huden, men er også beroligende.

Denne skal være uparfymerte og jeg finner ikke noen ekstrakter eller parfymer i denne, den har likevel bittelitt lukt, om det kan være fra oljene i denne kanskje. Det er så minimalt at jeg har lurt på om det er nesa mi, men den er der. Skulle ønske jeg kunne legge til duft som blokk i wordpress så dere kunne kjent 😂 for den lukter veldig godt.

Denne er veldig god, og jeg liker veldig godt kremer basert på glyserin ofte tillegg har den panthenol, som jeg også ser etter da jeg mener dette er noe som burde være i kremer. Den har mica i seg, men det er siste ingrediens så jeg skal la det passere, egentlig så skjønner jeg ikke hvorfor de putter i mica, det er rett å slett bare glans, den gjør ikke noe for huden.

Hvis jeg skulle anbefalt denne til noen, så er det i hvertfall de med moden hud, og egentlig alle hudtyper innen for disse. Denne vil nok møte fuktighetskrav uten å være for heftig og okklusiv (fet) Men hud med aktiv akne er jeg mer usikker på.

Jeg tror også at denne kan bli for tung kanskje og for fuktighetsgivende hvis du er ung og har kombinert hud og kanskje til og med normal hud. Ung med tørr hud? Ja muligens. Altså med ung, mener jeg i 20 åra og yngre.

Den er tilgjengelig på alle Apotek som fører La roche og vi liker gode produkter som er tilgjengelig for de fleste 👌 Prisen er det ikke så mye å si på i forhold til det den leverer. Og den er drøy i bruk, det skal ikke store perla til for å dekke hele ansiktet, veldig lett å påføre. Jeg kommer nok til å kjøpe denne flere ganger.

Leave a Reply