Purito pure vitamin c serum

Denne koster 249kr og jeg mener å huske at det var k-look daily som jeg kjøpte fra. Men den finnes både hos skinsecret, skinup og flere nettbutikker i Norge.

Den har 5% c-vitamin og 89% hyaluronsyre sies det på noen sider, mens andre påstår at den har 10% vitamin C? Jeg er litt forvirra og på boksen står det desverre bare på koreansk tror jeg. Så jeg vet egentlig ikke. Uansett, går vi ut fra at det er 5% ascorbic acid og ser vi på resten av ingredienslisten så ser jeg flere frukt ekstrakter som kan inneholde C vit, så begge deler kan faktisk stemme. Også verdt å nevne at denne har niacinamide også, som er en kjempe favoritt.

Den lukter ikke godt, det er helt sikkert. Den lukter kanskje litt sånn som hvis man lukter på sanasol eller oppi en C vitamin boks. Litt sånn metallisk lukt kanskje??? Og en annen ting, hvis du vil kjøpe dette, husk å vaske deg på hendene etter bruk, jeg fikk mørke flekker i henda av påføringen. Særlig hvis du har sår eller tjukkere hud noen steder så setter det farge.

Jeg synes ellers at dette fungerer ganske bra altså. Jeg personlig liker en større konsentrasjon av C vitamin i mine serum. Men jeg liker dette allikevel. Jeg har reagert ganske kraftig på hyaluronsyre før, men i denne formuleringen reagerer jeg ikke på dette. Hvorfor, vet jeg ikke. Den trekker godt inn, og vil passe de fleste hudtyper.

Null syntetisk parfyme, men en del ekstrakter, men det kan neppe være for duften sin del de har det i, for som sagt, den lukter ikke godt. Ingen parabener hvis du bryr deg om det eller alkohol. Prisen er veldig god for en ferdig formulert C vitamin serum. Pumpeflaske er genial, og liker at flasken er mørk. C vitamin er ustabilt og skal ikke utsettes lys eller lufte

Jeg kan absolutt anbefale denne, og særlig hvis du skal prøve ascorbic acid c vit for første gang. Jeg tror du vil få god effekt av denne. Ett lite minus for misfargingen, men det er jo bare å vaske henda etterpå.

Leave a Reply