Hudpleie sendt til meg

Denne var ganske lang, så det tok meg litt tid å se på alle produktene. Alt i kursiv er hennes ord og bildene har hun tatt. Happy reading ☺️ Renate har ting på stell, og særlig alle solkremene hun har prøvd er interessante å lese om 👌

Renate, 28 år, Kristiansand
Har fet/oljete hud med acne og mye arr.
Slitt med hormonell acne siden puberteten. Prøvd flere runder med tetracyclin uten særlig forbedring, vært innom tre forskjellige hudleger i Kristiansand uten å få noe særlig hjelp… Endte til slutt opp med å starte på Diane p-piller for endel år siden og kan dermed hoppe over menstruasjonen for å unngå de verste utbruddende
😎👏

Morgen rutine 😍Jeg fukter ansiktet og hals med lunket vann og renser med CeraVe Foaming Cleanser. (fornøyd med denne + billig) Bruker EmergenC peach toner på en bommulspad og stryker over ansiktet og hals (fornøyd med denne, gir fin glød 😍 men the ordinary sin står på ønskelista)Tar på en liten dråpe øyekrem. Har nylig begynt å bruke the ordinary caffeine solution Og er ganske fornøyd så langt 😊Viderer bruker jeg ett par pump med emergenC vitamin C serum i hele ansiktet og på halsen etterfulgt av cosrx AC collection blemish spot clearing serum (lokalt, hvis jeg har utbrudd).Så påfører jeg dagkrem, Sensilis Supreme renewal detox spf 15. Min favoritt ❤️ skulle ønske den var spf 30 😭

Helt til slutt, solkrem….. Mitt verste mareritt 😅 jeg får så ekstremt mye kviser av solkrem.. Purito sin står selvfølgelig øverst på ønskelista, men jeg må nesten bruke opp de jeg har først 🙈 De siste ukene har jeg brukt hawaiian tropic sensitive skin spf 50 og er overraskende fornøyd 😎 jeg ble frarådet å kjøpe den fordi det merke kommer så dårlig ut i test fordi det er allergifremkallende..? 🤔 Men jeg er glad jeg tok sjansen, den er billig, trekker raskt inn og jeg får ikke så mange kviser av den, hipp hurra 😃
Oppå alt dette kommer det som regel en del sminke
😅 blant annet elsker jeg Babor Sun Make Up spf 50. Også må jeg skryte litt av payot My payot brume eclat ansiktsspray. Gleder meg til å bruke den i sommer, så avkjølende og deilig 😍

Kvelds rutine 😍Hvis jeg har på mye sminke, så liker jeg å fjerne det med en fuktet fiberklut eller Garnier Bio cornflower micellar water før jeg renser huden. Det blir mye mindre søl føler jeg 😅

Så renser jeg huden med REN clean jelly oil cleanser. Varmer den opp litt i hendene før jeg masserer den inn i ca 3-5 minutt. Skyller av med lunket vann og fortsetter med CeraVe foaming cleanser. Klapper huden forsiktig med en helt ren klut. Øyekrem. På kvelden liker jeg best Payot blue techni liss regard. CA 3 kvelder i uken går jeg inn med cosrx Natural BHA skin returning A-Sol. Den klappes på huden og etterpå tar jeg på cosrx natural BHA skin returning emulsion. Litt usikker på toneren her, virker ikke som huden min liker den så fryktelig godt. Liker bedre returning emulsion alene 😊De resterende kveldene bruker jeg exuviance skinRise bionic tonic 😍 min bestevenn ❤️ det er pads som er fuktet, som gir masse fukt til huden, gir fin glød, hjelper på porer og kviser 😍Videre går jeg inn med serum… Ikke alle tre på likt altså, men jeg ser an hva huden trenger. Enten cosrx blemish spot, eller for fukt elsker jeg cosrx triple hyaluronic moisture ampoule. Vita B3 har jeg lært at egentlig er for pigmentflekker 😅 det har jeg heldigvis sluppet unna, liker bare å bruke den for å jevne ut hudtonen, føler den er grei på kvisene også 😊Noen kvelder bruker jeg spot treatment, mine favoritter er REN non-drying og jumiso no pain, no gain spot cream. Avslutter med min favoritt nattkrem cosrx moisture power enriched cream 🙏 😍 har også cosrx sin green tea aqua soothing gel cream som jeg avslutter med hvis jeg feks har vært i solen og huden trenger noe litt avkjølende samtidig som den får masse fukt 😍

CA 1-2 ganger i uken skrubber jeg forsiktig med REN GENTLE EXFOLIATING CLEANSER etter rens, før jeg legger på en sheet mask, etterfulgt av serum og nattkrem. Mine favoritt sheet mask ser dere på bildet. Den til l’oreal gir ekstremt mye digg fukt og den til garnier er god på kvisene mine.

Ecooking peeling mask prøver jeg å huske og bruke hver torsdag eller fredagskveld, sånn at jeg har masse fin glød gjennom helga 😍 denne står det AHA og lactic acid på, og ja, jeg blir rød etter bruk 😂 brukes derfor på kvelden og aldri mer enn 10min! Er dette noe av det samme som den rød til the ordinary?
Liker også veldig godt disse maskene:emergenC vitamin c + retinol mask. Dette er en tynn mudmask som gir glød og jevn hudtone. Og jeg trodde at vitamin C og retinol ikke burde blandes?
😅 Men ifølge tiktok går det greit 😂 jeg innser at det ikke er en pålitelig kilde, men jeg har lært så utrolig mye der etter at jeg lastet den ned for å ha noe å gjøre i coronatiden 😂

Dyprens:Mary Kay sin clear proof, deep cleansing charcoal inneholder aktivt kull og rengjør i dybden 😍 eller the body shop sin Himalaya charcoal purifying glow mask 😍 omg. Brukes før jeg skal på fest 😍
Spesielt utover høsten hender det at jeg trenger litt ekstra fukt og da velger jeg the body shop sin oils of life sleeping mask
😍
Når det kommer til solkrem
🆘 så trenger jeg litt veiledning… Eller kanskje jeg bare må innse at huden min ikke liker solkrem 😅 her er ihvertfall mine reviews:Må si jeg angrer på at jeg kjøpte Murad sin. Ekstremt overpriset og ikke god på min hud. Ja, den gir fin glød, men that’s about it.
Exuviance sheer daily protector
😍 elsk! Den er farget og veldig tynn. Trekker raskt inn og er grei under sminke.I fjor hadde jeg exuviance sheer refining fluid spf 35. Likte den faktisk enda bedre, men synd den ikke kommer i spf 50.
The body shop skin defense spf 50… Usikker på denne, får endel kviser og den bruker lang tid på å tørke inn..
Vichy capital soleil spf 50 mattifying
😍 helt topp, holder seg matt hele dagen og passer fint under sminke. Ikke fått noe særlig kviser heller, stort i boka 😍
________________
Dette er ønskelisten min for øyeblikket, så la oss håpe jeg vinner i lotto
🤑🤑🤑
– Purito solkrem unscented (?) – Murad blemish control, helst hele serien
😭 (er det verdt det?)- Dermalogica nye retinol serum 😭– Dermalogica Daily microfoliant- Skin Ceuticals blemish + age deffence – Supergoop sunseen solkrem spf 40 (får mye skryt på tiktok 😂)- Aztec secret Indian healing clay mask (også populær på tiktok 😂)
Innser at jeg må slette den appen…
😂
Gleder meg til tilbakemelding
😃

Hei og hå Renate ♥️

Du har hudpleierutine ja, det er helt sikkert 🥰

Morgenrutinen din, elsker CeraVe, og er enig i at du ikke dobbeltrenser da.

Neste du bruker er EmergenC peach toner, og denne ser veldig bra ut. Jeg er en sucker for alt fersken uansett, men slik jeg forstår det så antydes det at P. persica ekstrakt kan være nyttig for beskyttelse mot UVB-indusert hudskade når det påføres lokalt, og det høres lovende ut. I tillegg har du c vitamin i denne. Ser ut som en perfekt toner til deg og huden din.

Elsker The ordinary caffeine solution, om den minsker porene er vel litt vanskelig å si, men den lysner under øynene ved jevnlig bruk i min erfaring.

Så bruker du emergenC vitamin C, denne koster godt over 500kr hvis jeg har funnet den rette. Den har ikke den mest potente C vitamin vi vet om i dag, og slik jeg ser denne så er de fleste vanndrevet, derav disse mindre potente C vitaminene. Ascorbic acid regnes for vanskelig å formulere slik at den faktisk fungerer. Denne minner meg litt om OH truth serum egentlig, men veldig mange forskjellige typer C vitaminer i. Dette er ett veldig bra serum uten tvil, men for full effekt C vit hadde jeg gått for ett serum med L ascorbic acid eller ascorbic acid hvis det er ønskelig å fjerne feks pigmentering. Men du har ikke det, pluss at du er ung så dette er veldig bra til deg.

cosrx AC collection blemish spot clearing serum (lokalt) jeg nevnte det i ett annet innlegg at spot treatment blir veldig personlig hva som fungerer for den enkelt, men masse skryt av denne har jeg observert i den o store beauty verdenen. Og Cosrx er knall bra.

Sensilis Supreme renewal detox spf 15, denne sto jeg faktisk å så på, på Vita mens jeg var på «ferie» en uke. Og den ser interessant ut å prøve. Den var heller ikke kjempedyr og det er en fordel at flere får kjøpt i butikk der de bor. Så denne ønsker jeg meg. For lav SPF er jeg enig i.

Sant solkrem er ett helvette 🥵 jeg sliter med det samme som deg. Finne noe som fungerer. Purito sin er nok den som er nærmeste å fungere aller best for min del. Samtidig som jeg bruker Klairs sin nye solkrem innimellom for å gi huden litt pause fra kjemiske solkremer. Det er mitt beste tips så langt 😕

Men for å oppsummere dine tips så: Hawaiian tropic sensitive skin spf 50 Babor Sun Make Up spf 50. My payot brume eclat ansiktsspray.

Du nevner dette med allergifremkallende stoffer i Hawaiian, og det gjelder spesielt stoffet octocrylene regner jeg med. Jeg har skrevet litt om det stoffet før. Og dette er litt vanskelig å si noe konkret om. Men jeg velger å bruke det. Det gir veldig god UV beskyttelse, og det eneste jeg kanskje ikke ville gjort, er å bruke det ved graviditet eller amming, da stoffet samler seg i kroppen og kan potensielt havne i morsmelken i følge studier. Du kan lese mer om octocrylene her ⬇️ og gjøre deg opp en mening og gjøre det som passer for deg ♥️

https://hudpleiefruen.com/octocrylene/

Jeg har hvertfall lyst til å prøve Hawaiian sin solkrem 🥰

Kveldsrutinen din, du starter med fuktet fiberklut eller Garnier Bio cornflower micellar water, så REN clean jelly oil cleanser og tilslutt CeraVe foaming cleanser. Kan det bli litt mye rens 🧐 sånn i utgangspunktet så bør to stegs rens være nok, hvis det ikke er nok, er ikke første rensen din god nok. Jeg hadde villet prøvd en balm eller ren renseolje hvis jeg var deg. At du renser tre ganger kan strippe huden din mer enn det som bra er.

Payot blue techni liss regard øyekrem, denne er jeg litt sånn Bob Bob med. Jeg ser at den innholder stortsett det en vanlig fuktighetskrem bør inneholde, men også mica, og det skjønner jeg ikke helt hva man skal med. Liker du å bruke øyekremer så er den helt grei, gir mye fukt da.

cosrx Natural BHA skin returning A-Sol, denne har en mildere type salisylsyre en det vi vanligvis ser i BHA tonere, altså Betaine Salicylate. Så med din hudtype så tenker jeg kanskje at ett hakk opp med salisylic acid kan være gunstig for din del.

cosrx natural BHA skin returning emulsion, denne kan brukes som fuktighetskrem for de med fet hud og som en pre fuktighetskrem med aktive ingredienser. Denne har også Betain salicylate i seg. Jeg tenker at det kan hende du hadde hatt nytte av å bytte ut disse to med et produkt som har salisylic acid hvis du ikke er sensitive.

exuviance skinRise bionic tonic, dette er i prinsippet en mild eksfolier, jeg ble litt skeptisk av peppermynte og eucalyptus i denne. Men jeg kjenner at jeg har lyst til å prøve denne 😍

Du har tre serum du veksler på:

cosrx blemish spot, denne behandler kviser og roer ned huden, cosrx triple hyaluronic moisture ampoule som gir veldig mye fukt eller Vita B3 som hjelper på pigmentflekker. Den første er nok den jeg tenker er best til din hud. Men jeg skjønner hva du mener med å veksle litt på ettersom hva huden trenger. Jeg sliter jo med hyaluronsyre til huden min, og jeg er veldig frem og tilbake på om jeg tenker at den er bra eller dårlig 🙈 men fungerer den for deg så er det, det viktigste. Ang Vita B3 så er ikke den nødvendig som du sier til deg. Jeg tenker at ett niacinamide serum hadde gjort seg her 😃

REN non-drying og jumiso no pain, no gain spot cream. Disse har en ingrediensliste som er helt vanvittig 😂 så jeg skal ikke gå inn på disse, men dyrt? 289kr for 15mg? Men det viktigste er at det fungerer for deg 🥰

Nattkrem; cosrx moisture power enriched cream eller cosrx sin green tea aqua soothing gel cream, perfekt 👌

Du eksfolierer noen dager i uka med REN GENTLE EXFOLIATING CLEANSER, denne har litt peppermynte i seg, gir en kjølende følelse antagelig. At den er mild ellers er det ingen tvil om. Og jeg lurer på om jeg hadde valgt en kjemisk eksfolier i stedet for denne. Denne vil være bedre til tørr hud kanskje i min mening.

Ecooking peeling mask, dette er ikke en peeling maske annet enn at det er huden som peeler av, ikke selve masken. Det er en relativt sterk AHA og BHA eksfolier. Og denne skal jeg sporenstreks kjøpe. Den kan absolutt minne om The ordinary sin AHA 30% BHA 2% eksfolier, så denne skal jeg ha. Prisen er på ca 300kr pluss minus litt, spørs hvor du handler. Må prøve!!!!

emergenC vitamin c + retinol mask, du nevner at disse to ikke burde blandes, og det stemmer at de ikke burde blandes, de kan irritere. Unntaket er hvis den er formulert sammen av noen som vet hva de driver med, og hvis du er som meg….. gjør det allikevel. Jeg har vel advart folk mot å blande disse to, men det er ikke slik at det er farlig, men det kan irritere, så vær forsiktig. Jeg blandet c vit og retinol stadig vekk uten problemer, men å fronte at det skal gjøres, det vil jeg ikke, da folk som ikke tåler det virkelig kan svi av seg huden. Høres ut som en super maske 👌

Dyprens, Mary Kay sin clear proof, deep cleansing charcoal og the body shop sin Himalaya charcoal purifying glow mask. Jeg er litt redd for å bruke sånne masker, men kaolin som er i disse er veldig bra, så så lenge de ikke tørker helt inn, så skjønner jeg at folk ønsker å bruke disse. Bare ikke la de tørke inn 🙏 plis 😃

Så solkrem da, det er veldig vanskelig, og særlig for oss som er litt sensitive og har kviseutsatt hud. Mitt beste tips er å ha en mineral og en kjemisk solkrem, og bytte litt på. Under sminke er Klairs sin nyeste solkrem helt gull nå på sommeren. Huden holder seg matt. Og jeg har bestilt en mist fra SoLeil nå som jeg gleder meg til å prøve som kan påføres over sminken, så high hopes til den. At Purito sin solkrem står øverst på lista skjønner jeg godt. Den er verdt å investere i ♥️ ikke så mattende som en mineral solkrem men allikevel lite irriterende mot for mange kjemiske. Det er den jeg kommer til å gå tilbake til nå, da Cosrx sin gir for mye fukt til min hudtype. Jeg liker også godt soldråpene til Coola, disse tåler jeg godt.

Viktigste er uansett å holde seg over 30 i SPF, selv om 50 er bedre. Jeg ønsker meg den grise dyre Elixir solkremen til over 900kr, jeg har startet å tippe Lotto 😇

På ønskelisten din er jeg enig i Purito og Super goop, HVORFOR FÅR VI IKKE SUPER GOOP TIL NORGE DAAAAA!

Dermalogica og Murad synes jeg kan våre bra, men er i mange tilfeller litt for dyrt synes jeg. Men microfoliant pulveret er heaven, men for dyrt i min mening.

Skin ceuticals er også heftig i pris, men får ekstremt mye skryt 🧐 men mange av serumene passerer jo 800kr, og det skal vel mye til at det er verdt det??? jeg er i tenkeboksen…..

Den Aztec secret Indian healing clay mask liker jeg dårlig. Jeg liker generelt ikke leirmasker uansett. Men denne skal du blande selv. Noen bruker eplesidereddik og jeg får virkelig ikke sagt nok hvor en dårlig ide jeg synes det er 🤯 skal du kjøpe denne så sørg for å bland den med noe som gir fukt, slik at den ikke tørker ut. Med feks eplesidereddik så blir den altfor strippende og hardt til huden 😱

Over det hele så har du en veldig fin hudpleierutine. Noen bytter hadde jeg nok gjort. Og tonerene dine på kvelden er en av dem. Paulas Choice skin perfecting 2% BHA liquid er den jeg tipper vil fungere bra til deg. I tillegg til dette ville jeg vurdert retinol, siden du sliter litt med kviser. Sånn egentlig, så kan det nok at jeg hadde prioritert BHA og niacinamide på dagtid og retinol på kvelden og byttet med C vit så lenge du har disse, dermed ventet en periode før du introduserer C vitamin igjen. Største fordelene vil du få av retinol, og flere fordeler enn ved C vitamin, dermed tenker jeg i de baner 🤔

Men det er du som vet best hva du liker og hva huden din tåler. Dette er bare mine tanker. Og som alltid så oppfordrer jeg alle til å bruke opp det de har først før de kjøper nytt.

BTW jeg er på tik tok så den må du da ikke slette 😂😂😂 masse morsomt der.

Vil du sende meg din hudpleie eller du har tips eller produkter som har reddet deg, send det til meg da 😊

Leave a Reply