Marina Miracle

Etter en liten pause er jeg tilbake 🥳 tenkte det var passende å skrive litt om Marina Miracle nå. Har brukt denne i 2 uker vel??? Litt over det.

Dette er jo en ansiktsolje med en blanding av diverse oljer og urter. Geranium Face Oil inneholder ingen syntetiske tilsetningsstoffer, parabener eller parfyme. Allikevel så lukter denne sterkt, at parfymen ikke er syntetisk har vel ikke så mye å si, den er naturlig parfymerende.

Nå er ikke jeg noen kjemiker, men hva tilsier at syntetisk parfyme er verre enn naturlig parfyme. Oppfører ikke duftstoffer seg likt? I mitt hodet så er det vel bare fremstillingen av disse som er forskjellig. Ikke hvordan de opptrer i formuleringen. Kanskje jeg tar feil? Jeg skal sjekke. Uansett, det var en digresjon.

At den ikke innholder konserveringsmiddel gjør at leve tiden blir mindre og man må være nøye på å ikke komme borti pipetten med noe, ikke gjør som insta influenserne og ha pipetten bort til ansiktet i hvertfall. Det kan gi grobunn til bakterier.

Jeg har brukt nesten halve flasken allerede. Det står at 4-6 dråper er nok, men mulig jeg har større ansikt en andre, men jeg får ikke til å bruke så lite. Så en flaske holder til en måned ca, og det ser jeg flere har kommentert på nettsiden deres også.

Den stinker, rett og slett. Og jeg klarer ikke å bruke den sammen med andre produkter. Den skjærer i nesa hvis man bruker noe med søt lukt i tillegg, en krem feks, det blir ubehagelig rett og slett. Så hvis du vurderer å bruke denne. Så er det nok lurt å bruke noe helt luktfrie eller kjøpe flere ting av samme serie.

Sånn med en gang, så merker jeg at den regulerer fint oljen i huden. Jeg mener bestemt også at den for min del reduserte synligheten av porer. Men så kom kvisene, og jeg tror ikke att dette var en renselse som man kan oppleve med noen produkter. Jeg har sjeldent kviser rundt og på nesa, det fikk jeg etter en uke omtrent. Flere av dem kom i underhuden i tillegg, altså det som er cystisk akne for min del, og det har jeg ikke hatt på kjempe lenge. Jeg skal skrive litt om hvordan du kan vite forskjellen på renselse og rett og slett kviseutbrudd i forbindelse med nye produkter litt senere.

Jeg har ikke sensitiv hud, men særlig ved kjeven ble jeg litt rød og det klødde litt, men det gikk fort over, så jeg kan ikke si at den irritere akkurat.

Den er dermatologisk testet, og ikke misforstå akkurat dette. Testen er betalt av Marina Miracle, og jeg finner ikke hele testen offentlig noe sted, kun på nettsiden deres. Uansett, oljen er testet av 50 personer der 17 av dem hadde sensitiv hud, 2 med eksem og 1 som har allergier. 11 av disse hadde positive resultater.

  • 11 av disse hadde som forklart positiv resultat mot «kontroll prøven» og ikke Herbal Face Oil. Det er 0% reaksjoner med Herbal Face Oil blant de 50 personene.

DETTE HAR REDIGERT DA JEG HAR BLIRT GJORT OPPMERKSOM PÅ EN FEILTOLKING JEG HAR GJORT.

Ingen av testpersonene viste noen negativ reaksjon på denne oljen de prøvde. Og konklusjonen av denne testen er at oljen er klassifisert som harmløs i forhold til hudirritasjoner. Ikke noe mer enn det! Skulle jeg på noen måte ha tolket dette feil, så skal jeg varsle dere om dette.

Det som er største hemskoen for meg med denne er lukta. Jeg liker ikke urtelukta. Den er veldig sterk, og passer dårlig med andre ting jeg bruker. I tillegg så fant jeg ut at å bruke andre serumer i tillegg til denne, kunne jeg bare glemme. Det fører til at produktene «baller» seg på huden og du kan liksom rulle det av. Jeg prøvde både med niacinamide og hyaluronsyre men det nyttet ikke. Jeg hadde tidvis også problemer med solkremen at det samme skjedde med den, og det skjer ikke med andre produkter.

Så, jeg tenkte å bruke opp resten av denne. Hvis det da endrer seg noe av det jeg har skrevet over skal jeg lage ett nytt innlegg om det. Men jeg må ta en pause nå, jeg må bli kvitt det som har kommet først 😅

Jeg tror at hvis du liker lukta, og du ser for deg å kunne bruke flere av produktene så kanskje ja. For min del, hvis ikke ting endrer seg, så nei, jeg liker den ikke. Jeg likte at porene så ut til å bli bedre, men så lenge jeg får sånne kviseutbrudd så blir nok ikke denne kjøpt igjen. Jeg tror at hvis du sliter bare med store porer, så kan denne kanskje hjelpe deg. Men har du tendensen til å få kviseutbrudd så vet jeg ikke om jeg ville investert i denne serien.

Flasken er pen, prisen er midt på treet vil jeg si. Man får både billigere og dyrere. Men jeg er ikke der at jeg vil anbefale denne akkurat slik jeg føler det nå, med min kviseutsatte kombinerte hudtype.

Leave a Reply