Parfymefri hudpleierutine

Mange tåler ikke parfyme i det hele tatt. Og problemet med parfyme er jo at mye av livet kan vi tåle det, og plutselig er det slutt på det og du kan ikke bruke noe parfyme i det hele tatt. Derfor kan det være lurt å begrense antall produkter med parfyme i rutinen din. Og kanskje unngå de som rett å slett stinker lenge etter du har hatt dem på.

Så, jeg har noen forslag til deg som ikke tåler parfyme, eller essensielle oljer og kanskje ønsker deg en hudpleierutine av det jeg har prøvd opp igjennom.

Jeg har tatt med forslag som du kan kjøpe i butikk og bestille på nett, og de produktene jeg nevner er ikke de dyreste. Du kan helt klart få parfymefritt av andre merker også Elixir blant annet, men det er en helt annen pris på disse så jeg tar de ikke med denne gangen.

Hvis du ønsker dobbeltrens metoden, noe jeg anbefaler alle.

Den som ikke har fått med seg min forelskelse i CeraVe nå, har ikke lest ett eneste innlegg her 😂 men den er virkelig noe av det beste jeg kan bruke i mitt ansikt. Klairs gentle deep cleansing er også helt uten parfyme .

Tonere, det er ett kapittel for seg selv. Leter du etter hydrerende tonere. Se på Klairs Supple Preparation Unscented Facial Toner. Men husk å sjekke at du kjøper den parfymefrie, da de har en med essensielle oljer også, så sjekk. Denne får du kjøpt på Vitus Apotek. Vil du ha en med BHA (altså en eksfolierende toner) må du nok over på Paulas Choice RESIST Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA eller paulas choice 2% Beta Hydroxy Acid Liquid. Sterkere tonere vil du finne hos The ordinary, og da snakker jeg selvsagt om Glycolic acid 7% toneren. Men disse tre må bestilles på nett.

Serum, her kan du velge å vrake i stortsett alt fra The ordinary. De har ikke tilsatt parfyme i noen av sine serum. Så her kan man velge å vrake ut i fra hvilke hudutfordringer man har. Disse må bestilles på nett. Har du ikke muligheten til det, så ville jeg vurdert Dr Greves faktisk, de har en del produkter som er helt Ok, og ikke så verst i pris. Jeg likte veldig godt C vitaminet de har blant annet

Fuktighetskremer; det enkle er ofte det beste. CeraVe har gode fuktighetskremer som gir gode resultater. Det er ikke det mest fancy hudpleiemerket jeg vet om, men det fungerer. De har til alle hudtyper og med og uten SPF. Disse tror jeg du får kjøpt på alle apotek nå. Ecooking som også selges på apotek er parfymefritt men ganske mye dyrere, men bra produkter.

Ansiktsmasker; er ikke lenge siden jeg snakket om Korres sin greek yougurt maske, og hvor god den egentlig er. Og jeg bruker den innimellom enda, og jeg liker den bare bedre og bedre. Hele den serien kan brukes for den som ikke tåler parfyme.

Så dette er de jeg har prøvd og er egnetlig veldig fornøyd med.

Altså: CeraVe, Klairs, The ordinary, Dr Greves og Greek yougurt serien til Korres 👌

Og solkrem??? Det er nå det verste av alt å finne ut av. ACO Sun Lotion Intolerance SPF 50 u/p er ikke verst i pris og er uten parfyme og essensielle oljer, tilgjengelig på apoteker. Men jeg sliter selv veldig med å finne solkrem jeg tåler men det har ikke med parfyme å gjøre. Det er den kjemiske solkremen jeg reagerer på uansett hva som er i den av parfyme. Men PURITO Centella Green Level Unscented Sun er ett godt alternativ for den som er allergisk. Denne kan kun kjøpes på nett.

Noen som har andre forslag? Sleng inn tipsene i kommentarene 👏👏👏

Leave a Reply