Hudpleie sendt til meg 😁

Jente på 26 år har sendt inn sin hudpleie til meg. Hun har vært veldig plaget med akne og gått på isotretinoin. Alt hun har skrevet er i kursiv og bildene er hennes og jeg har da kommentert litt under 🥳

Jeg er 26 år. Jeg har tidligere hatt veldig akne utsatt hud, gikk på isotretinoin I 11 måneder og er vel.. 7 måneder siden jeg var ferdig. Begynte med hudpleie I frivillig karantene (siden jeg endelig hadde tid til å sette meg litt inn i ting) og innså at jeg sikkert har normal hud nå, lite kviser, lite fet hud. Så jeg har prøvd å gå for sensitiv, soothing og hydrerende produkter 😄

Morgen: starter med micellar water, skyller så ansiktet raskt med vann (liker ikke følelsen av å ha ting på huden haha), deretter rens nr to raskt. Så glow serum, ansiktskremen korres gresk yoghurt moisturize og øye serumet til slutt. Påfører nesten alltid solkrem i ansiktet etter alt 😄

Kveld: micellar water, skyller med vann, toner, bruker deretter – 417 rensen med den håndskrubb-tingen nede til venstre, skyller av med vann, toner, c-vitamin serum, øyeserum, og avsluttet av og til ansiktskrem og av og til sleep mask 😄

Når jeg bruker peeling og ansiktsmaske tar jeg dette rett etter rens og rett før serum 😄

Du dobbeltrenser med micellarvann om morgenen. Og det tror jeg er litt unødvendig, renser du det siste du gjør om kvelden, behøver man ikke mer en en rens og kanskje ikke det heller på morgenen. Jeg hadde villet droppet det og brukt bare skumrensen.

417 rensen din har Sodium Coceth Sulfate i seg, denne påstås at er mildere enn andre rense agenter. Og det kan kanskje stemme? Jeg er ikke så i mot å bruke renseagenter i rens, det er liksom poenget at du skal bli ren. Men, denne har en haug med irriterende ingredienser og særlig peppermynte i denne, er ikke det beste. Den har også salt i seg som skrubb, og skrubb i ansiktet mener jeg blir for hardt. Jeg hadde nok gått bort fra denne etter den var oppbrukt. Det er enormt mange renser på markedet men jeg er en CeraVe dame 😃 men selvsagt finnes det andre typer som du om bruke.

Aurelia Glow serum er veldig bra. Innholder mye aloe vera. Men det er dyrt 😱

Korres greek yougurt serien er bare helt 👌 i min mening er det et av de beste produktene vi får kjøpt som er «billig» og tilgjengelig for mange. Den passer særlig godt til deg.

Pure and care eye serum har jeg ikke prøvd, men ser den inneholder aloe vera, hyaluronsyre og sneglesekret….🐌🐌🐌 jeg skal ikke si noe mer 😂

Kveld – dobbelt rens 🙌🙌

Toneren din er fra Lancome eller? Jeg tror det, så den har mest glyserin i seg, og det er en av favoritt ingrediensene mine. Bortsett fra fargestoff og parfyme er denne veldig bra. Jeg kunne faktisk tenkt meg å prøvd denne 🤗

C-vitamin fra Revox har jeg heller ikke prøvd. Den er vannbasert, og har ascorbic acid som som C vitamin ingrediens. Ser lovende ut, noen mener ascorbic acid er for ustabilt til å kunne blandes i disse formuleringene og fungere, men dette er ingen enige om, man må bare ta en beslutning på om man vil prøve det og se om det funker for seg. Veldig god pris på dette serumet.

Så over til maskene. Neogen real cica pad er en veldig mild kjemisk eksfolier. Passer godt til den med sensitiv hud og akneutsatt hud. Denne skal jeg prøve. Neogen er et merke som jeg hører mye bra om hele tiden.

COSRX Ultimate Moisturizing Honey Overnight Spa Mask jeg elsker denne. Propolis serum har jeg ikke vært sånn kjempe glad i, men propolis i denne og å bruke den som en maske når man trenger eksta fukt og glød er helt perfekt i min verden.

Exuviance leirmaske…., jeg er i mot leirmaske generelt. Og dette er fordi jeg synes at huden blir stram etter jeg har brukt dem. Og de er egentlig ubehagelige å bruke også. De tørker på huden og jeg får en følelse av at masken drar i huden min. Hadde det enda vært mer hydrerende ingredienser i disse leirmaskene, slik at de ikke hadde tørket så ut og stripper huden helt. Denne masken har Bentonite i seg, og skal man bruke en leirmaske så er det denne ingrediensen man skal se etter. Men anbefaler alle å ta den av før den tørker helt inn.

Naobay recovery mask dette er også en leir maske. I min mening er denne bedre en Exuviance sin, den har glyserin før Bentonite. Men jeg har ikke prøvd disse, så jeg kan kun uttale meg på grunnlag av ingrediensene. Bare ikke la de tørke helt inn 😱

Du har jo slitt med akne og virkelig fått prøvd å kjenne på hva det innebærer. Og jeg vil tro at den psykiske påkjenning det er å ha store akneproblemer er nesten verre enn de fysiske. Hvis du som leser dette innlegget har sånne utfordringer så skaff hjelp hos lege, jo før jo heller. Ikke vent. Ingen skal måtte gå å ha det slik.

Hudpleierutinen din er egentlig fin, jeg hadde villet gjort noen små justeringer bare 🥳 Rensen din som jeg snakket om er det ene. Du er ung enda, så jeg ville ikke kjørt på med mye serumer. Men jeg tenker kanskje at alpha arbutin fra The ordinary kan være noe for deg, men også niacinamide fra The ordinary. Disse balanserer huden uten å være for aggresive. Leirmaskene er jeg som sagt i mot 😅 men liker du dem så ok da…. men ikke la de tørke ut. Men jeg ville nok kanskje sett på en eksfolier i stedet. Kanskje Lactic acid serum ett par ganger i uke vil gi deg fler fordeler enn leirmaskene, tror jeg.

Som jeg sier til alle, så ikke kast ting, bruk dem opp og vurder om noen av mine tips kan prøves etterhvert som man trenger nytt. Håper du synes dette var en Ok tilbakemelding 🤩

Leave a Reply