Marita har sendt meg sin hudpleie 🤩

Marita er 25 år gammel. Og hun har sendt meg masse bilder av masse produkter. Alt hun har skrevet er i kursiv og alle bildene er sendt inn av henne. Happy reading!

Jeg har kombinert hud. Er oljete i t-sonen men tørr/normal noen ganger litt oljete trur jeg? I resten av ansiktet. Også har jeg sensitiv hud (spesielt ren parfyme), og får ofte kviser/ urenheter i kjeve parti, hake, smått rundt nesa. Har medium/store porer på kinn. Og hudormer på nesa 😅

Bruker ren cleansing milk både morgen og kveld. Bruker micellar på kvelden etter å ha vært ute og den fjerner resterende sminke rester evt. Har ikke begynt å bruke den før nå i det siste.

Byttet på å bruke disse som dag krem. Bruker nordic Girl hvis jeg er veldig oljete i huden visse dager.

Bruker bambus bomullspadder til å rense ansiktet med, fjerne resterende sminke med miccellair og for å fjerne rense melken ☺️

Bruker denne skrubben en gang iblant. Ikke ofte. Siden jeg har så sensitiv og uren hud noen ganger.

Bruker dette serumet på bryn og noen ganger vipper om kvelden/ over natten. Og leppe skrubb når det trengs

Bytter på å bruke disse natt kremene.

1-2 ganger i uken så bruker jeg en av disse maskene. Bruker den svarte kun på nesen og panna.

Siste, bruker disse i daglig rutine. Kvise kremen hvis det trengs. Den svarte fra nordic Girl. Og den grønne skrubb tingen hvis huden trenger det ☺️ Og den anti redness serumet fra REN bruker jeg kun hvis jeg plutselig er veldig rød. Og mest om kvelden.

Jeg starter med rensen din. Ren sin rens er det forsåvidt ikke noe galt med da den er mild og for sensitiv hud. Men rensemelk hvertfall for min del, føler jeg blir for mildt hvertfall for kveldsrensen. Jeg har ofte brukt melkerenser på morgenen da jeg ikke egentlig trenger å rense noe særlig, men i og med at jeg har kombinert hudtype, så ønsker jeg ikke å starte dagen med noe overflødig olje. Siden du har sensitiv hud så er CeraVe antagelig ditt beste alternativ, mild men allikevel tar den mer enn en melkerens. Jeg foretrekker ofte en dobbeltrens om kvelden med olje, men hvis du liker bedre micellar vann så er det også gangbart 😁

Bomullspaddene er helt geniale forresten, de liker jeg kjempe godt 🥰

Så går du rett på dagkrem og øyekrem, og jeg har fortvilet lett rundt etter hvilket serum du bruker 😂 men fant ingen. Men det skal jeg komme tilbake til.

Lancome hydra zen har jeg brukt i mange år. Og jeg synes den er litt overpriset i forhold til det den gjør. Og jeg synes egentlig det samme om nattkremen din 🙈 men noen elsker jo Lancome og dårlig er den jo ikke da. Men den har både parfyme og farge i seg, og ingredienslisten er lenger enn handlelisten min til jul 😃 men mye bra i begge disse to.

Har du lyst til å prøve noe annet en gang, så ville jeg prøvd COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer på dagtid og COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask for natt. Begge disse er helt enestående til kombinert hud og ikke minst akneutsatt hud. Ingen av disse har parfyme og de er testet på sensitiv hud. Men bruk opp de du har først.

Vippeserum er jeg dårlig på å bruke, så det skal jeg faktisk notere meg at jeg trenger 😃 det vil lønne seg å pleie vipper, det vet jeg jo.

Du liker masker, det er helt sikkert. Sheetmasker er supert til egenpleie 😍 ofte hydrerende og beroligende.

Avene Gentle Scrub har Cellulosemikroperler og disse er miljøvennlige, så det er ett pluss. Mange gode ingredienser i denne. Men ikke skrubb for hardt.

Peel off masken skal du ikke bruke mer. Jeg liker ikke tanken på å dra så mye i huden som disse maskene krever. De vil antagelig irritere og de drar av halvparten av talgtråder og hudormer og slipper til bakterier som igjen gir deg kviser. I verstefall tar du med deg litt hud også. Jeg vil gå så langt som å si at du kaster den bare. Den er for hard for huden din!!!

Leirmaske er desverre et nei fra meg på den også. De har en tendens til å tørke inn for mye og igjen drar i huden din. Leirmaske stripper huden og kan irritere mer enn den gjør godt. Skal du bruke leirmaske, så ta den av før den tørker helt. Origin sin maske er noe bedre ingrediensmessig da den hvertfall har Bentonite i seg som er den beste formen for leire. Så liker du disse maskene så er denne det beste alternativet i min mening.

Jeg ble overrasket over Ren sin leirmaske, den har mye essensielle oljer i seg. Lavendel, bergamott, enda mer lavendel i form av ekstrakt. Og Limonene, Linalool. Jeg tror denne kan være litt tøff for huden din som er sensitiv.

Ren anti redness serum. Jeg fant ikke akkurat den du har bilde av, men i en annen flaske. Og den var dyr 😳 den har appelsinblomst vann som hoved aktive ingrediens. Og det er fullt mulig at denne er god til å dempe rødhet, og har du råd til å bruke denne og den fungerer så skal jeg ikke si noe på det.

Spot treatments er veldig personlig hva som fungerer. Det som fungerer for deg behøver ikke å fungere for meg og omvendt. Så jeg skal ikke si noe på denne. Men har du sett akneplasterene??? disse funker fjell hvis man har noe ulumskheter på tur.

Øyekremen din skal jeg også kjøpe og teste, den ser veldig lovende ut. Det var Ren Activ 7 eye gel. Den har masse gode ingredienser. I utgangspunkt så har man ikke bruk for øyekremer kanskje. Men for den som har kombinert hud vil kanskje ikke fuktighetskremen gi nok til den tynne huden under øynene. Så denne kan være verdt å teste ut 🤩

Hvis jeg skulle anbefalt deg noe, så er det å introdusere noen aktive ingredienser i hudpleien din som tar tak i de utfordringene du har med huden din. Og jeg skulle gjerne sett at du hadde lagt til en toner for å hjelpe til med å redusere uren hud. Jeg tror at TIA’M Aura Milk Face Peeling Toner kan være mild nok til huden din. Denne er det skinsecret som har.

Og selvfølgelig vil jeg anbefale ett serum. Og jeg har noen forslag, blandt annet Elixir cosmeceuticals Niactil 4%, denne er av den litt dyrere typen serum. Men du har sensitiv hud med utfordringer dermed har jeg tro på denne til deg.

Du kan se på Niacinamide serumet til The ordinary i stedetfor, men denne vil kanskje kunne irritere huden din mer. Men det er ett billigere alternativ enn Elixir sitt serum.

Uansett hva du velger så vil niacinamide hjelpe deg å regulere talgproduksjonen din, jevne ut huden, og minske synligheten av porer.

Og hvis du vil ha en maske så se på Korres greek yougurt mask. Den er beroligende og fukter huden din. Den er kjempe god. Du sier du har hudormer på nesa, men det er ikke så ofte egentlig at vi har det. Det er nok heller talgtråder, og disse har vi alle. Det er bare ett spørsmål om å eksfoliere og gi nok fukt for å holde dem minst mulig synlig. Disse har vi alle. Og du ser dine, men ingen andre ser dem. Så ikke se på dem du heller 😁

Hudpleien din er lagt opp for begge deler, noe som er til sensitiv hud og noe som er til kombinert oljet hud, og jeg tror du ville ha fordeler av å bruke produkter som er milde men angriper litt de utfordringene du har i alle ledd. Ettersom jeg skjønner på deg så har du slitt litt med å finne ting som passer til deg, og det er ikke sikkert at det jeg har forslått er noe du tåler. Så du må ta med deg det du synes er fornuftig av det jeg tenker. Men jeg håper du hvertfall dropper peel off masken 😱 Jeg synes ikke ar du ellers skal kaste noen produkter, bruk dem opp og hvis du har lyst til å teste noe nytt da de er oppbrukt, så kan du jo vurdere mine tips da.

Håper du synes dette var alright. Jeg snakket med en følger som mente jeg «bashet» hudpleierutinen til folk 😂 og det er ikke meningen.

Leave a Reply