Rodial Pink Diamond Magic Gel Day Cream50 ml

Kan kjøpes på Kicks til den nette sum av 795kr. Nå gjorde ikke jeg det, jeg bestilte fra Lookfantastic og det ble noe billigere da det var en kampanje på disse.

En av de første ingrediensene i denne er Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate som er en tekstur forbedrer. Derav kommer påstanden om at denne er god som en makeup base, vil jeg tro. Den har masse ingredienser og jeg skal ikke gå inn på alle, men de jeg liker er glyserin og niacinamide.

Det jeg ikke liker er mica, som er vanlig i sminke og gir en highlight effekt, og det skjønner jeg egentlig ikke hvorfor man skal ha i en dagkrem. Jeg liker det hvertfall ikke. Og så har den selvfølgelig diamant pulver. Diamant er en edelsten, hvorfor i svarte skal vi ha det i hudpleie, hvilken studie kan vises til der man kan se en hudforbedring av å bruke diamantpulver i hudpleierutinen??? Bare sånn helt uten at jeg har satt meg inn i det her, vil ikke produktet diamantpulver bli så store biter at de aldri vil kunne trekke ned i huden og gjøre noe for den, hvis den potensielt hadde en positiv effekt????

Uansett, hvis jeg skal si noe positivt, så er diamantpulver eksfolierende og det er lysreflekterende, men utover det har det ingen fordeler, og det er mer en «salgstriks» i min mening enn noe annet.

Tilbake til kremen 😂 den er veldig lett på huden. Men den er svært parfymerende, og jeg kan kjenne lukta lenge etter jeg har hatt den på. Den lukter ikke vondt, men jeg liker nok kremer som ikke er så intense. Kremen gir bra med fukt og passer normal til kombinert hud uten parfyme allergier.

Forpakninger liker jeg. Blir lite søl av denne trykkeboksen. Og du får liksom akkurat passe mengde og kremen i seg selv blir ikke utsatt for lys eller bakterier, så det er veldig positivt. Skulle til å si oksygen også, men den er nok ikke helt lufttett.

Se 🤩 rooooosa

Og det som dro meg inn da er jo rosa fargen, jeg er en sucker for alt som er rosa. Og jeg kommer aldri til å bli annerledes så jeg må bare innse at dette er noe som ligger i genene mine 😂

Så noen avsluttende ord. Denne er for dyr!

Rating: 1.5 out of 5.

Leave a Reply