COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

EDIT: siste beskjed fra COSRX er at denne faktisk er nærmere 38 i spf, og det er forsåvidt en anstendig spf. Men de velger da allikevel å skrive 50+++

Tiden er definitivt inne for å bruke solkrem. Det er så godt når været endelig begynner å bli bra.

Dette er en kombinert solkrem, dvs at den har både kjemisk og fysisk filter. Den irriterer ikke rundt øynene slik som jeg ofte er plaget med. Men den har parfyme. Ikke mye, og ikke utpreget, lukter egentlig sånn aloe vera lukter. Den har mykgjørende ingredienser og aloe vera som fukter og beroliger. Den har Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, en type silikon som gir enkel påføring men kan også være det som gjør den blank.

Ansiktet mitt blir hakket for glinset da jeg bruker denne, men det går over etter ett par timer kanskje, og da er det jo snart tid til å påføre på ny. Så jeg er ikke helt overbevist for min del.

Den koster 198kr så det er ikke så verst.

Så konklusjonen må bli at for min del som har kombinert hud, så liker jeg ikke at jeg blir så blank. Det er sjeldent at jeg kan dra i land «glasshud» som er så populært, men har du den type glasshud, så vil denne komplimentere denne. Også hvis du har tørr hud, vil denne fungere bra.

Jeg liker at den ikke irriterer, men jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen tror jeg 🤔

Edit: etter å ha brukt denne en stund så liker jeg den bedre å bedre. Og særlig i kombinasjon med mineral solkrem under, da den ofte kan være vel tørr.

Rating: 2 out of 5.

Leave a Reply