Et fordømt godt produkt

Hva er det beste produktet jeg vet om? Jo, det er Avocado Melt Retinol Sleeping Mask fra Glow recepie 🤩 det er en helt fantastisk maske.

Desverre og som alt annet som er bra (mumle mumle…🥵) så må vi til det stor utland for å få kjøpt denne. Men, hvis du skal investere i noe, og du har tenkt å bruke 500/600kr på litt luksus, så anbefaler jeg deg å kjøpe denne uansett. Den er ikke så dyr i utgangspunktet i England for eksempel, men med frakt og toll så er vi snart på 500kr.

https://www.cultbeauty.co.uk/glow-recipe-avocado-retinol-sleeping-mask.html

Den er allikevel verdt hver eneste krone. Jeg får ikke forklart konsistensen egentlig godt, men den er ikke rennende som dere ser, men det smelter mer eller mindre inn i huden. Og man får så myk hud etterpå.

Hovedingrediensene i denne er avokado, PHA (veldig mild kjemisk eksfolier), retinol (mild) og til slutt matcha 🥰

Den er parfyme (ikke syntetisk) i denne, men hjemmesiden til Glow recepie forteller at det er under 0,5% i alle produkter fra dem. Så veldig minimalt.

Det er så synd at vi ikke får tilgang på disse i Norge, men cultbeauty har jeg full tillit til og har kjøpt en del fra dem. Aldri vært noe tull. Fri frakt hvis du kjøper over £40, men husk at det kommer på toll.

Det er så grønt å fint ute om dagen 🤩 måtte bare ta ett bilde i gresset med løvetann. Jeg liker løvetann, fullstendig undervurdert blomst 😄

Uansett, jeg kan fint bruke denne hver natt om jeg vil. Det tåler jeg fint. Men prøv deg frem hvis du kjøper denne. jeg kan ikke skjønne at denne er problematisk å bruke for noen hudtyper, eneste unntaket er de med parfyme allergi.

Den lukter så godt, og huden blir helt ugjenkjennelig etterpå. Jeg får ikke sagt nok positivt om denne som dere skjønner. Denne hadde jeg tatt med meg til en øde øy 🥰

Leave a Reply