Doublecleansingmom har sendt meg hudpleien sin

Jeg kjenner jo til Doublecleansingmom gjennom Instagram og jeg følger interessert med da hun legger ut noe om hudpleie. Det er stortsett koreansk hudpleie i hennes rutine. Og jeg kan legge til at hun er 37 år gammel. Så da får dere innblikk i noen som faktisk har 10 steg koreanske produkter i sin hudpleie. Happy reading 🤍 alt hun har skrevet er i kursiv og bilde er det hun som har tatt.

Hei Hudpleiefruen. Håper alt er bra med deg, fikk endelig tid til og ta ett bilde av hudpleierutinen min. Gleder meg til og høre hva du syns😍

Jeg har kombihud/acneprone. Tørre kinn og fet t-sone. Plages av hormonelle kviseutbrudd😃

Banila Co cleansing balm, Acwell Bubble Free PH cleanser,Purito centella Green level all in one mild pad, Purito Centella Green Level Calming Toner,Cosrx Advanced Snail mucin power essence, Iunik rose Galactomyces, Iunik Centella calming gel cream eller Toun28 trouble care for sensitiv skin,Purito Green Level eye cream og Cosrx Shield FIT snail essence sun SPF 50. Bruker også mist daglig fra Atopalm Real Barrier essence mist. Uff, ble nesten sliten. Har også andre produkter jeg bruker ofte,men det er denne jeg bruker oftest😅

Dobbelrenser morgen og kveld. Skrubber 2 ganger i uken og C-vitamin noen ganger i uken. Masker etter behov. Solkrem hver dag uansett vær😀

Det jeg tenker, er at hudpleierutinen din er veldig tilrettelagt for sensitiv hud, det er veldig mye pleiende og barrierebyggende ingredienser i de produktene de har. Koreansk hudpleie er jo kjent for akkurat dette, milde naturlig produkter.

Banila clean it balm 👌 love it

Rensen din har jeg aldri prøvd. Acwell Bubble Free PH cleanser, for den som er nysgjerrig så finner du den på skinsecret.

Purito centella Green level all in one mild pad, dette er en veldig mild eksfolier. Den innholder ingen AHA men BHA. I stedet for salisylsyre som vi vanligvis antar at BHA er, så brukes Betaine Salicylate istedenfor. Denne er veldig mild og og studier har visst at det kreves antagelig dobbelt så mye av Betaine Salicylate for å oppnå samme resultat som ved salisylsyre. Men studier viser også at denne ingrediensen er veldig lovende.

Purito Centella Green Level Calming Toner, hudvennlig og beroligende toner med centella som den aktive ingrediensen.

Cosrx Advanced Snail mucin power essence, dette er en av de tingene jeg gruer meg litt til å prøve. Jeg har skikkelig snegle angst, og jeg liker dårlig tanken på å ha noe fra en snegle på ansiktet mitt. Når det er sagt så er det min latterlige frykt som har stoppet det.

Denne inneholder hele 96% filtrert sneglesekresjon som bidrar til å forbedre både hudkvalitet- og tekstur.

  • Reparerer og reduserer pigmentflekker og kvisearr.
  • Glatter ut rynker.
  • Gir en umiddelbar glød.

Så dette er noe jeg skal prøve, jeg må bare tenke på det en stund til 😂 i know….. jeg er kjempe barnslig når det gjelder det her, jeg sparker meg selv på leggen. Jeg tror absolutt på ingrediensen!

Iunik rose Galactomyces, hvis jeg skal være ærlig så likte ikke jeg dette serumet så godt. Men det er i det store og hele fordi jeg ikke får noen merkbar effekt annet enn at man får fukt, men dette er selvfølgelig smak og behag. Har du sensitiv hud og feks ikke tåler niacinamide fra the ordinary, så kan dette være et godt alternativ for deg da den innholder blandt annet niacinamide 😃

Iunik Centella calming gel cream eller Toun28 trouble care for sensitiv skin. Centella for den som ikke vet, er et ekstrakt som er veldig rikt på antioksidanter, alt over 5% gir huden merkbart bedre fuktighet. Så denne er helt gull for tørr og sensitiv hud. Men egentlig alle hudtyper kan bruke denne.

Purito Green Level eye cream har jeg heller ikke prøvd. Men denne innholdet fire typer peptider i tillegg til hele 49% centellaekstrakt, som sammen strammer opp underøye-området og gir huden et glattere utseende. Panthenolen (vitamin B5) og hyaluronsyren i meg gir mye fukt og beskytter sensitiv hud. (I følge skinsecret som selger denne)

Cosrx Shield FIT snail essence sun SPF 50. Koreansk solkrem er i en klasse for seg selv stortsett. De har mye lenger enn oss utviklet solkremer som skal trekke inn og ikke gi hvit film. Så nesten (ikke alle) alle solkremer fra Cosrx, Purito, Klairs er bedre enn det vi får kjøpt av de «vestlige» produsentene.

Atopalm Real Barrier essence mist. Grunnen til å bruke essenser er at den klargjør huden for serumer, det er egentlig det den gjør. Og dette steget er veldig vanlig i koreansk hudpleie. Nødvendig? Kanskje ikke…., fancy og jeg vil også ha, jada.

Du vet det Doublecleansingmom at jeg kan ikke si noe galt i det hele tatt. Det ville forundret meg om jeg hadde noe å kritisere egentlig her. Og by the way så har jeg fulgt såpass med at jeg vet at du har ikke en eneste kvise. Og kanskje er det nettopp fordi hudpleierutinen din er så grunnleggende beroligende og pleiende. Og det bør kanskje vi «ordinary folka» ta med oss, svir det ikke så funker det ikke har jo delvis vært min filosofi 😂 og kanskje jeg burde fokusere på litt andre ting også.

Jeg var jo litt lyst til å utfordre deg på «vestlig» hudpleie 😉 og jeg vil anbefale deg alpha arbutin fra The ordinary og Buffet Copper peptides. Alpha arburtin er et godt mildt alternativ til retinol og c vitamin, denne lysner og reduserer ujevn hudtone og hyperpigmentering, så jeg tror du komme til å like den.

Buffet + Copper peptides vil effektivt og målrettet behandle flere aldringstegn samtidig. Peptide serumet støtter flere helsefunkjsoner i huden som sårheling, fibriblastproduksjon, kollagensyntese samt og opprettholde en normal immunfunksjon og antiinflamatoriske reaksjoner. Så denne tror jeg også du kommer til å like.

Ellers så må man bare beundre 10 stegs rutinen. Og tenker at mange av disse produktene skal jeg vurdere selv etterhvert. Prisene er overkommelige for de fleste produkter og det meste finner man på skinsecret, så man behøver ikke til utlandet for å finne det. Jeg vet at jeg ikke får deg over på The ordinary og har heller ikke tenkt å prøve, men jeg klarte ikke dy meg annet enn å anbefale noen produkter til deg uansett.

Tusen takk for at du sendte inn og for all støtte du viser 😘

Vil du følge med på Doublecleansingmom i så kan du klikke på denne linken til Instagram kontoen hennes:

https://instagram.com/doublecleansingmom?igshid=9drekjpb3kkt

Vil du sende meg din rutine så følg linken under 🤍

Leave a Reply