Laneige lip sleeping mask

Jeg måtte bare. Et fullstendig unødvendig produkt selvfølgelig. Hvorfor trenger vi en leppemaske som inneholder både farge og parfyme 🤔

Jo fordi de er så fordømt søte, og fordi jeg liker å prøve ting som er «in» selvsagt. Og dette hadde vel blitt en lite spenstig blogg hadde det ikke vært for viljen til å prøve alt mellom himmel og jord man ikke har brukt for.

Rent bortsett fra at det er ett «in» produkt akkurat nå, så er det vel egentlig ingen grunn til å kjøpe disse. Prisen er ganske heftig, den koster 349kr for full størrelse hos skincarejunkie.no

Jeg fikk tak i disse på yesstyle, og da fikk jeg mini utgaven av alle smakene og luktene, men frakten hos yesstyle er for dyr til at jeg kan anbefale noen å kjøpe der.

Den er ganske tjukk i konsistensen og den forsegler leppene og forhindrer at de tørker ut. Men dette er jo ikke ett enestående produkt slik sett. Men jeg får absolutt mykere lepper dagen etterpå. Det anbefales at man tørker det av om morgenen. Ikke vet jeg hvorfor egentlig, da man skulle tro at man like så snart bare kunne gått med den utover dagen også. Jeg greier ikke helt å finne ut av akkurat hvorfor de sier dette. Du kan jo tillegg bruke den som en lipbalm gjennom dagen står det. Kanskje jeg har på for lite av denne så man skal pøse på så mye at man må tørke det av på morgenen 🤨 jeg vet ikke.

Eneste er at etter jeg kjøpte disse så har jeg husket på å bruke noe på leppene, det har litt lett for å gå i glemmeboka for min del. Så det er positivt da.

Dette er et litt sånn «fancy» produkt man ikke har bruk for, og styr unna hvis du er sensitiv eller allergisk, den har som sagt både parfyme, smak og farge. Jeg får samme effekt av å bruke Decubal Lips & Dry Spots Balm til 71kr på farmasiet.

Liker jeg disse, oh yes. Er det ett nødvendig og fornuftig produkt jeg anbefaler, nope.

Hvis du er som meg og tenker å kjøpe, så er nok den som heter berry, den jeg likte best.

Leave a Reply