IUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum

Kjøpt hos yesstyle, men kan fåes kjøpt på skinsecret til 298kr.

Dette serumet skal i følge produsenten; styrke en svekket hudbarriere, og få en umiddelbart glød. Om du har sensitiv hud, eksemhud eller lider av rød og kløende hud vil dette serumet hjelpe med å roe det ned. Sea-buckthorn vil hjelpe med å jevne ut hudtonen og redusere kvisearr og sjenerende pigmentering. Passer til alle hudtyper, også de mest sensitive.

Denne inneholder 70% propolis, og propolis fremstilles ved at harpiks fra planter blir tygd av honningbier. Propolis er svært klebrig og blir hardt når det herder. Biene bruker dette stoffet til å tette uønskede sprekker eller åpninger i f.eks bikuben.

Så hva gjør propolis for huden. Propolis har en kraftig effekt på helingsprosessen i huden. Den antimikrobielle virkningen renser huden og forhindrer spredning av bakterier. Det øker regenereringen av overhuden ved å stimulere kollagenproduksjonen, og dens antioksidantvirkning gjør den til en kraftig anti aldrings ingrediens.

Jeg er nok ikke helt overbevist, jeg synes den mykgjør huden, men for meg som har kombinert og til tider har kviser, så fungerer den ikke så bra. Jeg synes den er fin etter feks en maske eller hvis jeg er veldig dehydrert. Men som et serum så gjør det ikke nok for huden min til å bruke den hver dag. Kviser hjelper den ikke spesielt mye på, har hatt flere kviser etter jeg begynte å bruke den. Jeg tror ikke det er fordi jeg reagerer på serumet, det er bare at serumet gjør ikke nok for del delen av min hud.

Sliter du med tørr hud, så kan denne være for deg, propolis har jo masse gode egenskaper til de problemene. Men for min del blir det nok brukt de gangene jeg ikke føler for å pepre på med noe ekstra, kun som fukt og beroligende serum.

Prisen er nå så som så, den er kanskje i dyreste laget med tanke på at du får billige serum hos The ordinary, og med tanke på det det faktisk gjør for huden.

Rating: 2 out of 5.

Leave a Reply